×

Programe TV -- Data și ora publicării: 17.04.2024 18:24:21

"Nevinovații”, un serial despre dramele, pasiunile și geloziile unei familii, în premieră la Dizi ChannelBucurești (MEDIA EXPRES) / 17 apr 2024 / Povestea lui Han, un tânăr care încearcă să țină fragilul echilibru al familiei sale sub control, se întrepătrunde cu destinul lui Inci, o femeie de care se îndrăgostește. Drama și iubirea lor, pe Dizi Channel, începând cu 17 aprilie, de la ora 19:20!

Adaptat după o poveste reală, serialul turcesc „Nevinovații” ne prezintă o dramă care a făcut rapid înconjurul lumii, în forma ei cinematografică. Serialul, produs în 2020, are în distribuție actori faimoși, majoritatea din generația tânără a cinematografiei turcești, și a captivat milioane de telespectatori nu doar prin veridicitatea scenariului, dar mai ales prin jocul actoricesc, care a surprins foarte precis emoțiile autentice.

Han – interpretat de Birkan Sokullu (cunoscut mai ales pentru documentarul Netflix „Rise of Empires” în care a avut un rol principal) – este un tânăr care își dedică viața asigurării unui echilibru în familia sa, având grijă de cele două surori și de tatăl său. Întors din Statele Unite, unde a avut succes ca om de afaceri, se izolează de orice activitate socială: viața lui este familia. Soarta, însă, face ca o tânără femeie – Inci, rol jucat de celebra actriță Farah Zeynep Abdullah - să se mute într-un apartament al familiei lui Han. Acesta se îndrăgostește imediat de ea, ceea ce declanșează o criză de gelozie din partea surorilor sale, mai ales din partea lui Safiye, interpretată de faimoasa și premiata actriță Ezgi Mola.

Totul pare să ia o turnură dramatică, iar dragostea celor doi este amenințată de puterea și legătura lui Han cu familia sa. Cei doi vor încerca și da totul pentru a-și salva relația, într-un parcurs emoțional care îi va ține pe telespectatori în suspans.

Farah Zeynep Abdullah – cea care o interpretează pe Inci în serialul „Nevinovații” – este o mare stea a cinematografiei turcești, îndrăgită deopotrivă de public și producători. Deși are doar 34 de ani, a primit deja roluri în 13 producții TV și cinema și a fost distinsă cu foarte multe premii pentru actorie, inclusiv premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Izmir, din 2023. Are și o bogată carieră de cântăreață, cu șase albume la activ.

La rândul ei, Ezgi Mola are și ea o carieră impresionantă, iar pentru rolul său în serial a primit premiul pentru cea mai bună actriță în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards, ediția 2021.

„Nevinovații” începe miercuri, 17 aprilie, la ora 19:20 pe Dizi Channel România și are 120 de episoade.

SPI INTERNATIONAL (o companie CANAL+) este o companie media globală care operează 62 de canale TV, mai multe produse digitale pe șase continente și este un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut în întreaga lume. SPI operează mai multe canale gratuite și cu plată în regiunile ECE, Europa de Vest, Asia și Adriatica, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia și Țările de Jos. SPI Group deține o suită de mărci clasice care au devenit nume cunoscute, cum ar fi FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming, inclusiv FilmBox+. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI utilizează tehnologie de ultimă oră, oferind abonaților săi acces la conținutul liniar și la cerere SPI. De peste 25 de ani, SPI INTERNATIONAL este un furnizor de top de filme și programe de televiziune pe piețele internaționale. Alianțele solide ale SPI cu furnizorii importanți de licențe oferă conținut atractiv, cu o recunoaștere largă și o cerere crescută. www.spiintl.com
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL