×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.04.2024 13:16:00

Kanal D prezintă Maramureșul în „ROventura”București (MEDIA EXPRES) / 5 apr 2024 / Emisiunea de călătorii „ROventura” difuzată de Kanal D a programat sâmbătă 6 aprilie, de la ora 14:45, o ediție despre "capitala celor patru țări ale Maramureșului", Baia Mare, orașul de pe Săsar, care atrage prin istoria sa medievală și cucerește cu legendele și poveștile sale fermecătoare.

Pe lângă natură, cultură și folclor, Baia Mare este o fascinantă incursiune romantică, plină de frumos, descoperită de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele „ROventura”, pornind din inima orașului. Aceștia relatează poveștile ascunse de bijuteriile arhitecturale ale locului, dar și secretele clădirilor pline de istorie.

Pas cu pas, prezentatorii ajung în Piața Libertății, un alt izvor de istorie și povești, pentru artiști și pasionați de locuri fermecătoare. La peste 100 de ani de la nașterea marelui sculptor băimărean Vida Geza, o expoziție cu fotografii și colecția personală de cactuși aparținând artistului a fost deschisă spre vizitare chiar în parcul central.

Emisiunea mai surprinde un grandios eveniment local, concertul aniversar oferit de Ansamblul Transilvania, care performează în zona tradițiilor folclorice.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL