×

Programe TV -- Data și ora publicării: 01.04.2024 08:07:37

TVR SPORT a început emisia sâmbătă 30 martieBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 apr 2024 / TVR Sport aparținând Televiziunii Române a intra în emisie sâmbătă, 30 martie 2024, de la ora 7.00, fiind al 14-lea canal al Televiziunii Publice şi principalul mijloc de promovare a valorilor sportive româneşti, a sportului în general şi a sportului ca mod de viaţă sănătos, potrivit comunicatului care a anunțat lansarea.

TVR SPORT va transmite Jocurile Olimpice de la Paris – cel mai grandios eveniment sportiv la nivel mondial, care se va desfăşura în perioada 26 iulie-11 august 2024.

În preambulul competiţiei olimpice, TVR SPORT va difuza o serie de podcasturi şi emisiuni speciale, cu frânturi din poveştile unor campioni de legendă. Gabriela Szabo, Marian Drăgulescu, Maricica Puică, Leon Rotman sunt doar câţiva dintre cei care vor destăinui telespectatorilor TVR SPORT amintiri despre performanţele lor.

Oferta TVR SPORT mai cuprinde campionate şi competiţii internaţionale de fotbal, volei, nataţie, polo, gimnastică, box, snooker, șah, tenis etc., momente din istoria strălucită a sportului românesc cu şi despre mari campioni, de la Nadia Comăneci la Sandra Izbașa, de la Ivan Patzaichin la Cătălin Chirilă sau de la Ilie Năstase la Simona Halep.

Televizinea de sport programează, totodată, istorii și portrete ale unor fotbalişti renumiţi, precum şi ale echipelor din fotbalul românesc. Dobrin, Balaci, Ozon sau Baratky vor sta alături de Hagi, Mircea Lucescu, Adrian Mutu sau Belodedici la TVR SPORT.

Gazdele programelor TVR SPORT vor fi Eda Marcus, Costin Deșliu, Cristian Mândru şi Tudor Furdui, dar şi ceilalţi jurnaliști ai redacţiei sport din TVR.

Grila TVR SPORT va include, printre altele, producţii precum:

„Ora de sport” – aduce pentru prima dată la o televiziune de sport competiţii şcolare - handbal, judo, atletism, tenis de masă, scrimă, baschet 3x3, fotbal, volei - naţionale sau regionale.

„Ora olimpică” - oferă ultimele noutăţi despre competiţii, calificări, sportivi români, evenimente - tot ce este relevant pentru telespectatori în aşteptarea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

„Podcasturile TVR SPORT” - abordează teme care vizează legende sportive, sportivi în activitate, medicină sportivă etc.

TVR SPORT va putea fi recepţionat astfel:
- în sistem digital terestru: DVB-T2 MUX1 cu acoperire naţională, în clar (free-to-air), operat de Societatea Naţională de Radiocomunicaţii;
- prin cablu, în pachetul de bază al distribuitorilor de servicii de programe prin rețele de comunicații (operatori de cablu, IPTv);
- pe satelit în pachetul SRTv, cu următoarele coordonate: Satelit: EUTELSAT 16A; Poziţie orbitală: 16° E; Frecvenţă: 11512 MHz; Standard: DVB-S2; Modulaţie: 8PSK ; Symbol rate: 29,950 Msymb/sec; Polarizare: Verticală.
- pe www.tvrplus.ro

Societatea Română de Televiziune are în portofoliu 14 televiziuni naţionale, internaţionale şi teritoriale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR INFO, TVR CULTURAL,TVR FOLCLOR, TVR SPORT, TVR Internaţional, TVR MOLDOVA, TVR CRAIOVA, TVR IAŞI, TVR TIMIŞOARA, TVR CLUJ şi TVR TG.MUREŞ, accesibile atât prin canale TV tradiţionale, cât şi online prin platforma TVR+.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL