×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.03.2024 15:50:56

Noua televiziune FilmMania se lansează la 1 aprilie prin Orange și VodafoneBucurești (MEDIA EXPRES) / 28 mar 2024 / După notificarea Consiliului Național al Audiovizualului la 26 martie, AMC Networks International Europa Centrală și de Nord [AMCNI CNE] a anunțat că lansează FilmMania prin rețelele digitale de cablu și satelit ale Orange și Vodafone, începând cu 1 aprilie.

FilmMania este o televiziune lineară ce oferă "filme nemuritoare" de diferite genuri, cu vedete internaționale cunoscute și îndrăgite, și cu o grilă de programe "conturată în conformitate cu obiceiurile telespectatorilor români, la calitate HD". Printre filmele clasice din grilă se numără ”Cei șapte magnifici”, ”Cel bun, cel rău și cel urât”, ”Terminator”, ”Al cincilea element”, ”Evadare din New York”, ”Dansând cu lupii” și ”Léon”.

"AMCNI CNE a căutat în mod constant oportunitatea de a avea o distribuție mai largă a televiziunilor sale și de a oferi servicii mai bune consumatorilor. Ne bucurăm că putem răspunde la alegerea publicului român prin aducerea pe piață a FilmMania. Acest lucru arată atât puterea noastră, cât și capacitatea de adaptare pe care le avem pentru a ne servi clienții", a declarat Levente B. Málnay, MD & EVP, AMCNI Europa Centrală și de Nord.

FilmMania se adresează telespectatorilor din categoria de audiență A35+, atât din mediul urban, cât și rural, indiferent de gen, și va difuza publicitate locală. (Celelalte televiziuni AMC vând publicitate în România prin agenția Thematic Channels, n.red Media Expres).

AMC Networks International (AMCNI) Europa Centrală și de Nord, divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment și aclamate care ajung la abonați în peste 130 de țări și teritorii. AMCNI cuprinde mărci globale, precum și televiziuni populare, recunoscute la nivel local, în diverse genuri de programe. Pentru mai multe informații, vizitați: www.amcnetworksinternational.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL