×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.11.2023 11:39:36

„Agentul 203” are premiera la Minimax în noiembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 nov 2023 / Televiziunea pentru copii și adolescenți Minimax a anunțat premiera unei noi animații, „Agentul 203”, de sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 22:00, cu difuzare zilnică.

Seria o urmărește pe Zoe Stranek care află că tatăl ei nu a lucrat la Starbucks, ci a fost un agent secret, care proteja planeta împotriva invaziilor extraterestre.

Când Ulav, vechiul partener al tatălui ei și un extraterestru comic ciudat, îi spune toate acestea, ea decide să calce pe urmele tatălui ei. Împreună cu noul ei amic extraterestru și cei mai buni prieteni, Quigley și Rock, ea protejează planeta de Generalul Gore, supremul extraterestru malefic.

Ea speră să afle ce s-a întâmplat cu tatăl ei dispărut.

Minimax face parte din portofoliul de televiziuni deținute și operate de AMC Networks, cu distribuție pe toate rețelele de cablu, satelit și online.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL