×

Profil -- Data și ora publicării: 15.09.2023 08:42:45

NAGRA lansează serviciul Multi-DRM pe Amazon Web Services MarketplaceAmsterdam (MEDIA EXPRES) / 15 sep 2023 / Software-ul multi-DRM folosit de operatori majori din întreaga lume pentru a securiza conținutul în flux, este acum disponibil pe AWS Marketplace, a anunțat compania NAGRA la IBC Amsterdam.

NAGRA, o companie Kudelski Group (SIX:KUD.S) și unul dintre cei mai importanți furnizori independenți din lume de protecție a conținutului și soluții media și de divertisment, la 15 septembrie că soluția sa multi-DRM, un modul de bază al cadrului Active Streaming Protection, este acum disponibilă pentru cumpărare prin intermediul unui model SaaS (Software as a Service) pe AWS Marketplace.

Soluția multi-DRM NAGRA este construită în mod special pentru mediile cloud moderne bazate pe SaaS și utilizează servicii precum Amazon EKS, OpenSearch, S3 și RDS.

Sebastian Kramer, SVP Product Management & Business Development a declarat: „NAGRA își propune să facă soluțiile sale de vârf cât mai accesibile pieței. Oferirea soluției noastre multi-DRM spre vânzare în AWS Marketplace este prima dintre mai multe capabilități din cadrul NAGRA Active Streaming Protection pe care le vom oferi clienților AWS prin intermediul AWS Marketplace. Folosit de operatorii globali de servicii video din întreaga lume pentru a-și securiza conținutul, suntem încântați să aducem acum această soluție unui public mult mai larg.”

AWS Marketplace este un catalog digital cu mii de listări de software de la furnizori independenți de software. Le permite clienților AWS să găsească, să testeze, să cumpere și să implementeze software conceput pentru Amazon Web Services (AWS). Noua soluție multi-DRM NAGRA disponibilă oferă utilizatorilor o probă gratuită de 30 de zile sau 1.000 de licențe pentru a valida și testa soluția în aplicațiile lor. Îndepărtând complexitatea, soluția le permite dezvoltatorilor de servicii de streaming să integreze pur și simplu securitatea conținutului și să aibă liniștea că conținutul lor este securizat printr-o soluție dezvoltată de o companie cu o experiență de peste 30 de ani. Acest lucru îi ajută pe furnizorii de streaming noi și existenți să-și accelereze ciclurile de lansare și să aducă mai rapid soluții sigure pe piață.

Pentru a afla mai multe despre listarea NAGRA Multi-DRM în AWS Marketplace, vizitați https://aws.amazon.com/marketplace/pp/prodview-g5ao4of3korly

NAGRA este divizia de televiziune digitală a Grupului Kudelski (SIX:KUD.S) ce oferă soluții de securitate și experiență pentru utilizatori multiscreen pentru monetizarea media digitale. Compania oferă furnizorilor de conținut și operatorilor DTV din întreaga lume platforme și aplicații sigure, deschise și integrate pe platforme de difuzare, în bandă largă și mobile, permițând experiențe de vizionare personalizate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL