×

ECO -- Data și ora publicării: 30.06.2023 14:09:16

Primul festival dedicat caselor mici din Europa Central și de Est se prelungește și în acest weekendBucurești (MEDIA EXPRES) / 30 iun 2023 / Datorită interesului în creștere și impactului pozitiv al Tiny House Festival, organizatorii au decis să prelungească evenimentul și în acest weekend (30 iunie - 2 iulie), în Râșnov și au anunțat o nouă ediție a Tiny House Festival, care va avea loc la începutul lunii noiembrie, în București.

Noua ediție de toamnă a Tiny House Festival la București, va consolida impactul evenimentului în domeniul arhitecturii și al construcțiilor sustenabile. Prin promovarea sustenabilității și inovației, Tiny House Festival se poziționează ca un eveniment de referință pentru toți cei pasionați de arhitectură și soluții inovatoare în domeniul locuirii, chiar de la prima ediție, potrivit unui anunț al organizatorilor.

Vedeta Tiny House Festival – Mirror House, produsă de Doxar Group, casă ce oglindește natura înconjurătoare – va putea fi admirată de vizitatori și în acest weekend (30 iunie – 2 iulie), la Râșnov. De săptămâna viitoare, Mirror House va fi inclusă în circuitul turistic, alături de alte case mici de la Pura Vida tiny house village.

Programul Tiny House Festival din 30 iunie – 2 iulie de la Râșnov include, pe lângă vizitarea standurilor expozanților și distracție și sport în trambuline – susținute de Beprogressive.ro, "face painting" – realizat de "Ateliere la pachet" și teatrul "Vasilache și Mărioara" – susținut de "TEATRU PE ROATĂ".

Prima ediție a Tiny House Festival a atras la Râșnov peste 9.000 de vizitatori în zilele de 23, 24 și 25 iunie 2023 și a reunit 16 producători de case modulare și tiny houses, ce au raportat vânzări în valoare totală de peste 10 milioane de euro în 2022.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL