×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 23.05.2023 16:40:50

Premierele lunii iunie la Disney+București (MEDIA EXPRES) / 23 mai 2023 / Luna iunie marchează un an de la lansarea Disney+ în România, serviciul de conținut online anunțând premiere de excepție, printre care se numără SF-ul "Avatar: Calea Apei", seria de spionaj Marvel "Invazia secretă", "Flaming Hot: Condimentul succesului" despre chipsurile celebre în SUA și serialul cu stripperi "Gol Pușcă" ("The Full Monty") care va continua la 25 de ani de la debut.

Prezentăm în continuare o listă a premierelor:

INVAZIA SECRETĂ / SECRET INVASION - SERIAL ORIGINAL DISNEY+

21 iunie - Un nou episod în fiecare săptămână

În noua serie a Marvel Studios „Invazia Secretă”, care are loc în prezent în MCU, Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facțiune a Skruli-lor. Fury se alătură aliaților săi, inclusiv Everett Ross, Maria Hill și Skrull-ul Talos, care și-a contruit o viață pe Pământ. Împreună pornesc într-o luptă contra cronometru pentru a opri la timp o iminentă invazie a Skrulli-lor și a salva omenirea.


AVATAR: CALEA APEI / AVATAR: THE WAY OF WATER

7 iunie - FILM 20TH CENTURY

"Avatar: Calea Apei" ne poartă în uimitoarea lume Pandora, unde un bărbat pornește într-o călătorie epică plină de aventuri și iubire, și luptă pentru a salva locul unic pe care a învățat să-l numească acasă. James Cameron, regizorul premiat cu Oscar® pentru Titanic, oferă o experiență cinematografică captivantă, în care tehnologia revoluționară se întâlnește cu personaje captivante într-o poveste atemporală și emoționantă.


GOL PUȘCĂ / THE FULL MONTY - SERIAL ORIGINAL

14 iunie - Toate episoadele disponibile

La 25 de ani de la succesul producției britanice originale, serialul de opt episoade a 60 minute va urmări aceeași gașcă de băieți pe măsură ce încearcă să facă față orașului post-industrial Sheffield și prin sectoarele de sănătate, educație și a forței de muncă, aflate în decin. Comedia dramatică prezintă ce s-a întâmplat cu gașca după ce și-au pus echipamentul la loc, explorând momentele lor cele mai glorioase, mai prostești și mai disperate. De asemenea, va evidenția modul în care lumea extrem de amuzantă a acestor eroi ai clasei muncitoare - care încă locuiesc în Sheffield - s-a schimbat în deceniile care au trecut.


MOARTE ÎN CARAIBE / SAINT X - SERIAL ORIGINAL


7 iunie - Toate episoadele sunt disponibile

Serialul cu narațiune în planuri temporale multiple, explorează și răstoarnă genul „fata dispărută”, urmărind modul în care moartea misterioasă a unei tinere în timpul unei vacanțe idilice în Caraibe provoacă efecte traumatice în lanț, care o atrag în cele din urmă pe sora sa în periculoasa misiune de a afla adevărul.

FLAMIN’ HOT: CONDIMENTUL SUCCESULUI / FLAMIN’ HOT - FILM ORIGINAL

9 iunie - Disponibil

„Flamin’ Hot: Condimentul succesului” e povestea inspirațională a lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moștenirea latino-americană și de educația lui pentru a transforma popularul brand Flamin' Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria alimentară și a devenit un fenomen al culturii pop internaționale.

Disney+ marchează Ziua mondială a oceanelor pe 8 iunie, cu "Oceanul pe uscat" ("Drain the Oceans") de la National Geographic, "Aliens of the Deep" de James Cameron, dar și producțiile pentru întreaga familie din franciza "Finding Nemo" – "În căutarea lui Nemo" ("Finding Nemo"), "În Cautarea lui Dory" ("Finding Dory") și "Imagini din reciful lui Dory" (Dory's Reef Cam).

În calupul Marvel Studios lumea lui Nick Fury revine pe 21 iunie în "Invazia Secretă" și Stan "The Man"' Lee apare în noul documentar STAN LEE, pe 16 iunie.

ALTE NOUTĂȚI LA DISNEY+ ÎN IUNIE

"The Secret Chef"

29 iunie | Serial | Toate episoadele disponibile

De la producătorul executiv David Chang vine o schimbare radicală a competițiilor culinare.

"Marile speranțe" ("Great Expectations")

28 mai | serial| Toate episoadele disponibile

Orfanul Pip tânjește după o viață mai bună când soarta îi deschide o lume întunecată de posibilități.


"Arayis"

14 iunie| Serial | Toate episoadele disponibile

Nisan, o femeie rătăcită, prinsă în viața de la oraș, descoperă un cult dubios după o ședință de vindecare.

"World´s Best"

23 iunie| Film Original Disney+

Tânărul matematician genial Prem încearcă să afle dacă are cu adevărat hip-hopul în sânge.

"Ferma neconvențională a lui Benedikt" ("Farm Rebellion")

14 iunie | Serie documentară Disney+ | Toate episoadele disponibile
Benedikt Bösel și tânăra sa echipă luptă pentru un nou tip de agricultură radicală.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL