×

Cinema -- Data și ora publicării: 18.05.2023 12:06:05

Noul film "Spider-Man" are premiera în cinematografe în iunieBucurești (MEDIA EXPRES) / 18 mai 2023 / InterComFilm a anunțat premiera “Spider-Man: Across the Spider-Verse”: pe 18 mai 2023 se pun în vânzare biletele, între 19-21 mai a.c., este vedeta celei de-a zecea ediții "East European Comic Con", pe 31 mai și 1 iunie este programată avanpremiera, iar din 2 iunie 2023 filmul va rula în cinematografele din toată țara.

În 2019, "Spider-Man: Into the Spider-Verse" câștiga Oscarul pentru Cea mai bună animație și încasări de peste 384 milioane USD la nivel mondial. Secretul succesului? A lansat un nou concept de animație digitală, propunând o versiune alternativă, multiculturală, a super-eroului Marvel. Acum, Miles Morales revine cu o nouă aventură multi-verse în "Spider-Man: Across the Spider-Verse". Noua producție se desfășoară în șase dimensiuni, reunește 240 de personaje și reprezintă rezultatul muncii a peste 1000 de animatori, precum și viziunea a trei regizori.

Miles se aliază cu Gwen Stacy, este catapultat prin multi-vers și descoperă o întreagă echipă de Oameni Păianjeni, de la Peter Parker și Miguel O'Hara la Spider-Woman și Spider-Punk. Dar și provocările le depășesc așteptările: acum se înfruntă cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată. Dincolo însă de asemănările și deosebirile cu ceilalți Oameni Păianjeni, Miles trebuie să-și redefinească rolul de erou urban și să-și găsească propria cale pentru a-și salva apropiații; deși este doar un adolescent, riscă să schimbe definitiv viața tuturor din multi-vers. O mască poate purta oricine, dar nu toți își pun viața în joc pentru binele celorlalți. Iar arhetipul eroului există în toate culturile - un motiv în plus să realizăm cât de asemănători suntem, de fapt, în ciuda diferențelor.

Noul film se remarcă prin stilul vizual complex, care explorează în moduri neașteptate potențialul animației și al poveștii. Pe măsură ce Miles călătorește în mai multe dimensiuni, fiecare cu alt stil artistic și propria estetică, se tot extind valențele personajului deopotrivă cu elemente clasice și digitale și fiecare aventură și Om Păianjen îmbogățesc universul Spider-Verse cu noi nuanțe și posibilități, creând un spectacol 3D total. Abia așteptăm să călătorim și noi "Prin lumea Păianjenului" - din 2 iunie 2023, doar la cinema!

"Spider-Man: Across the Spider-Verse" este regizat de Joaquim Dos Santos, Kemp Powers și Justin K. Thompson, după un scenariu de Phil Lord, Christopher Miller și David Callaham, inspirat de cărțile Marvel Comic. Distribuția originală de voci îi include pe Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Issa Rae, Daniel Kaluuya, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone, Shea Whigham și Oscar Isaac.

Având o durată de 140 de minute, filmul se adresează audienței generale și este distribuit în România de InterComFilm Distribution. “Spider-Man: Across the Spider-Verse” va rula pe marile ecrane în formatele: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, IMAX 2D subtitrat în română, Dolby Atmos subtitrat în română, 4DX. Dublajul a fost realizat de Ager Film. Trailerul poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=Fe96EixhyWg

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Entertainment Inc., la rândul ei o sucursală a Corporaţiei Sony din Tokio. Operaţiunile internaţionale ale SPE cuprind: producţia, achiziţia și distribuţia de filme; reţele de televiziune; crearea și distribuţia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii și tehnologii. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.sonypictures.com.

InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având drept obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului. În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România. Detalii, pe www.intercomfilm.ro
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL