×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.05.2023 11:03:15

Recomandări CARTOON NETWORK și CARTOONITO în iunie 2023București (MEDIA EXPRES) / 18 mai 2023 / Începutul verii la Cartoon Network este marcat de aventură și distracție: „Aventurile fraților ursuleți” și „Craig și Dumbrava” se întorc cu noi episoade, de care atât cei mici, cât și părinții lor, se vor bucura.

Aventurile fraților ursuleți

Noi episoade din sezonul unu, luni, 19 Iunie, de la 17:50
Difuzat de Luni până Vineri, de la 17:50.

Frații ursuleți se întorc cu o mulțime de aventuri simpatice. În apă, pe uscat, sau în peșteri, Grizz, Panda și Ursul Polar caută un loc potrivit pe care să-l numească „acasă”. Însă, aceștia se ciocnesc cu diverse personaje, precum Vidra Furișată, cei trei tigrii tari, sau Madam Malin și Madelin, ce le vor pune în cale diverse obstacole neașteptate.

Craig și Dumbrava
Noi episoade din sezonul patru, 5 Iunie, de la 16:20
Difuzat de Luni până Vineri, de la 16:20.

Craig, Kelsey și JP revin în forță la Cartoon Network! În aceste noi episoade, Craig și companionii săi vor da gata orice impediment de care se lovesc. De pildă, după ce fratele lui Craig, Bernard, va dori să se alăture în dumbravă și va deveni membru al grupului adversar, cei trei protagoniști sunt nevoiți să găsească o soluție pentru a-l salva.

Recomandări Cartoonito

Cartoonito difuzează noi seriale animate, amuzante și captivante printre care „Tom & Jerry” și „Thomas și prietenii săi”.

Cartoonito oferă un amestec captivant de desene pentru întreaga familie: de la animații celebre, până la desene animate special concepute pentru acest format. Selecția prezentată de noul program de desene animate este special concepută pentru a le putea dezvolta celor mici abilitățile socio-cognitive dar și pentru a le oferi părinților șansa de a petrece timp de calitate alături de prichindeii lor!

Thomas și prietenii săi
Noi episoade din sezonul 26 de pe 26 Iunie, la ora 17:30.
Difuzat zilnic, de la 17:30.

Alăturați-vă lui Thomas și prietenilor săi, pe parcursul călătoriei lor în jurul lumii. Pornind din Insula Sodor, locomotivele pleacă la drum, într-o aventură ce le va prezenta noi țări, culturi și, negreșit, noi șine pe care să le parcurgă.

Luna cașcavalului cu Tom & Jerry
Premiera maratonului Luni, 5 Iunie, de la ora 18:00.
Difuzat zilnic, de la 18:00.

Cei mai faimoși rivali din istoria desnelor animate s-au întors! Urmăriți aventurile șoarecelui și pisicii cunoscute și iubite de întregi generații, într-un maraton al celor mai emblematice episoade ale serialului. Sunteți pregătiți?
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL