×

Publicitate -- Data și ora publicării: 10.03.2023 12:17:40

Festivalul de publicitate Golden Drum din Slovenia a deschis înscrierile, șase români sunt în diverse jurii



București (MEDIA EXPRES) / 10 mar 2023 / Golden Drum, festivalul internațional al creativității și concursul tinerilor din publicitate a anunțat deschiderea înscrierilor, câștigătorii de Grand Prix urmând a fi înscriși direct și gratuit în The Immortal Awards.

Juriile din acest an includ și șase profesioniști din România:

Simona Suman, Executive Creative Director, MRM România – Juriul One-Channel

Andreea Ghenoiu, Partener Creativ și Director Creativ, Agenția Jam Session - Juriul Omni-Channel

Maria Teodorof, Director Creativ, KUBIS – Juriul Omni-Canal

Marian Petcu, Director Strategie, dentsu Southeast Europe și Group Client Director, dentsu România – Juriul Creative Media Excellence

Ruxandra Rau, Director Brand and Marketing Communication, Vodafone – Juriul Creative Business Excellence

Marius Tianu, Director Regional de Creație, Juriul Dentsu Creative – Creative Business Excellence

Termenul limită pentru depunerea înscrierilor este luni, 21 august 2023, ora 23.59 - Ora Europei Centrale CET, termenul limită pentru Super Early Bird este vineri, 21 aprilie 2023, termenul limită pentru Young Golden Drum este marți, 12 septembrie 2023 iar premiile Golden Drum sunt programa la Portorož, în Slovenia, marți, 10 octombrie 2023.
La Golden Drum pot fi înscrise lucrări care au fost difuzate, publicate sau implementate pentru prima dată între 16 august 2022 și 21 august 2023.

Festivalul a anunțat printre participanți patru noi piețe europene – Danemarca, Norvegia, Suedia și Elveția și prezintă un nou pilon al competiției, secțiunea Creative Media Excellence Drum.

Odată cu acesta, festivalul introduce și un nou premiu pentru cea mai bună agenție media a anului. Nou adăugat în competiție este și un grup Game Changer, destinat campaniilor care sunt o provocare pentru modurile tradiționale de a face publicitate. Acesta este singurul grup din competiția principală care este deschis participanților din întreaga lume.

Festivalul se adresează agențiilor, agențiilor de publicitate, clienților, caselor de proiectare și producție, companiilor de media și tuturor creatorilor din 42 de țări.

Festivalul Golden Drum este inclus în WARC Creative Rankings.
Citiți mai multe despre Golden Drum Competition aici: https://goldendrum.com/competition/groups-and-categories

Participanții trebuie să plătească o taxă de înscriere și delegații de asemenea. Sunt oferite mai multe discounturi prin Super Early Bird, Early Bird față de Taxele Standard. Festivalul introduce o ofertă specială revizuită pentru toți participanții care depun un număr mai mare de înscrieri. Pentru fiecare 10 înscrieri, participantul primește un permis complet de delegat pentru participarea la Festivalul Golden Drum (9-10 octombrie 2023, Portorož, Slovenia) gratuit.

Toți participanții ucraineni beneficiază de o reducere de 80% la taxele de intrare.

Golden Drum în colaborare cu Asociațiile regionale oferă o reducere de 20% la taxa de delegat pentru membrii acestora. Lista Asociațiilor cu care festivalul este partener este publicată la adresa https://goldendrum.com/about/sponsors-and-partners.

Taxa de bază de înscriere la Golden Drum Competition este de 345 de Euro fără TVA (22%), detaliile sunt publicate aici: https://goldendrum.com/competition/competition-fees-payment/one-channel-drum-prices
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL