×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.03.2023 09:43:37

FilmBox Premium și FilmBox+ difuzează și ele filmul cu cele mai multe nominalizări la Oscar chiar în seara decernării premiilor



București (MEDIA EXPRES) / 10 mar 2023 / „Everything Everywhere All at Once”, filmul cu cele mai multe nominalizări - 11 – la Oscarurile de anul acesta, este difuzat de FilmBox Premium și pe platforma FilmBox+ duminică, 12 martie, de la ora 21:00.

Filmul cu Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon) și Jamie Lee Curtis (True Lies, A Fish Called Wanda) spune este povestea unei imigrante de origine chineză, de vârstă mijlocie care intră în universuri paralele și se conectează cu viețile pe care le-ar fi putut duce. The New York Times a numit filmul o „spirală anarhică de genuri” cu elemente de comedie suprarealistă, science-fiction, fantezie, filme de arte marțiale și animație.

Scris și regizat de supranumiții „the Daniels” (Daniel Kwan și Daniel Scheinert), pelicula are 11 nominalizări la Oscar, inclusiv pentru „cel mai bun film”. Gala va avea loc chiar pe 12 martie, seara în care filmul va fi difuzat pe FilmBox Premium.

Filmul a câștigat deja două Globuri de Aur, unul pentru Michelle Yeoh – cea mai bună actriță în rol principal și unul pentru Ke Huy Quan, cel mai bun actor în rol secundar. În total, fără a pune la socoteală posibilele Oscaruri, filmul a câștigat nu mai puțin de 335 de premii din 365 de nominalizări.

Pe 11 martie, Bruce Willis apare în cu ceea ce ar putea fi, din păcate, unul dintre ultimele sale roluri, în producția „Pe urmele criminalului” (“Mignight in The Switchgrass”), alături de Megan Fox (“Transformers”, “Jennifer’s Body”).

Un agent FBI și un polițist din Florida fac echipă pentru a investiga o serie de cazuri de crimă nerezolvate. Willis a fost lăudat deopotrivă de critici și de colegii de breaslă de la Hollywood pentru eforturile pe care le-a făcut în fața, dar mai ales în spatele aparatelor de filmare, pe platou și în orele de repaus, el fiind deja diagnosticat cu afazie – o afecțiune cerebrală care se manifestă, în primul rând, prin o tulburare de limbaj.

Producătorul filmului, Randall Emmett, este un fan al lui Bruce Willis, distribuindu-l din 2006 încoace, în peste 20 de filme. Premiera, este programată sâmbătă, 11 martie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium și FilmBox+.

Celebra și delicata actriță franceză Juliette Binoche apare în rolul unei șoferițe de camion în premieră în România, în filmul „Autostrada Paradis” („Paradise Highway”), alături de starurile de la Hollywood Morgan Freeman și Frank Grillo, în roluri secundare.

Filmul, produs în 2022, spune povestea șoferiței de camion Sally, nevoită să transporte mărfuri ilicite pentru a-și salva fratele din închisoare. Cu agenții FBI pe urmele ei, conștiința lui Sally este pusă la încercare când unul dintre „pachete” se dovedește a fi... o adolescentă.

Juliette Binoche și-a luat rolul foarte în serios: a luat lecții speciale de conducere și chiar a șofat la volanul unui camion american uriaș la filmări. „E greu să îți imaginezi o actriță franceză străbătând autostrăzile din America la volanul unui camion, dar eu am vrut să fac asta”, a mărturisit Binoche într-un interviu pentru CNN. „Filmul a fost o adevărată aventură”, a mai spus ea. Thrillerul este programat sâmbătă, 18 martie, pe FilmBox Premium, de la ora 21:00.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL