×

Programe TV -- Data și ora publicării: 09.03.2023 17:51:06

Martie - titlurile de neratat din Warner Bros. Discovery pe HBO, Cinemax, Cinemax2, Discovery, TLC și HGTV



București (MEDIA EXPRES) / 9 mar 2023 / Warner Bros. Discovery a publicat un anunț prin care prezintă "titlurile de neratat" pe o parte din televiziunile lineare ale grupului destinate publicului adult: HBO, Cinemax, Cinemax2, Discovery, TLC și HGTV.

HBO

Luna martie aduce la HBO filme precum "Triangle of Sadness", "The Green Knight", producții populare ca "The Other Guys", "Total Recall", "The Ride 2", noi episoade din "Peacemaker", "The White House Plumbers" și "Succession", "Perry Mason" (sezonul 2), "Stargirl" (sezonul 3) și "Somebody Somewhere" (sezonul 2).

Primul sezon al serialului - fenomen "The Last of Us" se încheie pe 13 martie cu episodul 9, un eveniment așteptat de zeci de milioane de fani din întreaga lume care urmăresc din ianuarie parcursul călătoriei supraviețuitorului Joel alături de îndrăzneața adolescentă Ellie prin SUA.

Serialul creat de Craig Mazin și Neil Druckmann este bazat pe jocul video cu același nume, apreciat de critici și dezvoltat de Naughty Dog exclusiv pentru PlayStation®.

Câștigător al Palme d'Or la Cannes 2022 și nominalizat la Premiile Oscar 2023 (Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu original), "Triangle of Sadness" (regia Ruben Östlund) îi urmărește pe Carl (Harris Dickinson) și Yaya (Charlbi Dean), un celebru cuplu de fotomodele, a căror aventură într-o croazieră de lux se transformă într-un spectacol grotesc.

Filmul va putea fi urmărit pe HBO și HBO Max din 19 martie.

"The Green Knight" (regia David Lowery), un film cu 22 de premii și peste 100 de nominalizări, cu Dev Patel și Alicia Vikander în rolurile principale, e o repovestire fantastică a legendei lui Sir Gawain, nepotul curajos al Regelui Arthur, care pornește într-o îndrăzneață încercare de a se confrunta cu Cavalerul Verde.

Documentarul "Johnny vs Amber: The U.S.Trial" se află, de asemenea, printre recomandările lunii la HBO, și aduce informații din culise și testimoniale exclusive despre unul dintre cele mai urmărite procese din ultimii ani, cel dintre actorul Johnny Depp și Amber Heard.

CINEMAX

Două blockbustere senzaționale vin în programul CINEMAX de martie: pe 12 martie, câștigătorul Premiului Oscar, "Joker" (2019), cu Joaquin Phoenix și Robert De Niro în distribuție - povestea transformării unui bărbat cu probleme mintale într-un răufăcător celebru și pe 19 martie "Mad Max: Fury Road" (2015), câștigător a șase premii Oscar, cu Tom Hardy și Charlize Theron - despre călătoria unei femei care fuge de un tiran, cu ajutorul unor prizoniere și al unui drifter, într-un deșert postapocaliptic.

Li se alătură, pe 26 martie, dramatizarea unei povești reale, "Judas and the Black Messiah" (2021), cu două premii Oscar, despre cazul informatorului FBI William O'Neal, infiltrat în organizația Black Panther din Illinois în anii 60.

Seria premierelor de sâmbătă seara va fi deschisă pe 5 martie de "The Death of Dick Long" (2019), o dramedie indie, cu atmosferă noir, despre o prietenie specială, în miezul investigației unei morți suspecte.

CINEMAX 2

"The Cathedral" (2021, regia Ricky D'Ambrose), intră în programul Cinemax 2 pe 18 martie. Filmul vorbește despre creșterea și decăderea unei familii americane, prin ochii unicului copil al acesteia. O dramă indie prezentată în multe festivaluri internaționale prestigioase, precum cele de la Veneția și Sundance.

Seara de 11 martie este dedicată premierei "The Hill Where Lionesses Roar" (2021), un film prezentat anul trecut la Cannes, care marchează debutul regizoral al actriței Luàna Bajrami și oferă un portret intim și emoțional al societății din Kosovo.

Pe 25 martie are loc premiera "Blessed Boys" (2021), semnat de regizoarea Silvia Brunelli, aflată la debut, despre descoperiri adolescentine.

Trei filme clasice semnate de François Truffaut: "The 400 Blows" (1959), "Stolen Kisses" (1968) și "The Last Metro" (1980) fac partea, de asemenea, din programul special al serilor de luni.

DISCOVERY

Din 5 martie, Discovery prezintă "Viagra: The Little Blue Pill That Changed the World", expunând, pe parcursul a trei episoade difuzate în fiecare duminică, de la ora 23:00, povestea necunoscută a pastilei albastre care a schimbat lumea, afectând major industria farmaceutică și viețile intime ale oamenilor.

Printre noutățile lunii se mai află "Gold, Lies and Videotape" - povestea unei familiii care a încercat pe parcursul a 80 de ani să recupereze de la guvernul american o comoară de 28 de miliarde de dolari din deșertul New Mexico - și "Wheeler Dealers" - un serial ajuns la sezonul 18, în care experimentatul vânzător de mașini Mike Brewer, alături de un mecanic talentat, încearcă să restaureze vehicule clasice, confruntându-se cu multiple provocări.

TLC

"House Of Hammer", serialul care aduce în discuție popularitatea și decăderea familiei Hammer, poate fi urmărit din 12 martie, în fiecare duminică, de la ora 23:00.

HGTV

În fiecare miercuri, de la 22:00, "Down Home Fab" le prezintă pe Chelsea și Cole DeBoer pe parcursul proiectelor de design și provocărilor pe care le întâmpină încercând să construiască o afacere de succes, în timp ce au grijă de patru copii.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) deține prin Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, iar prin Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații, vizitați www.wbd.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL