×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 05.03.2023 18:17:09

Voyo transmite exclusiv Premiile OSCAR în direct, luni, 13 martie, de la ora 3 dimineațăBucurești (MEDIA EXPRES) / 5 mar 2023 / VOYO transmite în exclusivitate decernarea Premiilor Oscar, în direct, din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, luni, 13 martie, de la ora 3 dimineața. VOYO este singura platformă online din România unde cea de-a 95-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film poate fi urmărit integral.

Premiile Oscar vor fi comentate, în direct, de Irina-Margareta Nistor.

Academia Americană de Film a anunțat deja nominalizările pentru cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar, pelicula "Everything Everywhere All at Once" fiind în cursă la 11 categorii. Filmul spune povestea unei imigrante în SUA de origine chineză, Evelyn, care suferă criza vârstei de mijloc, este nefericită în căsnicie, are o fiică rebelă lesbiană și are probleme cu fiscul în mica afacere a familiei, o spălătorie.

Evelyn este angrenată într-o aventură SF în care doar ea poate salva lumea, explorând universuri și realități paralele și conectându-se cu viețile pe care le-ar fi putut duce.

Filmul care are cele mai mari șanse să plece acasă cu cel puțin o statuetă Oscar poate fi urmărit pe VOYO.

Pentru cel mai bun film se luptă, printre altele, "Elvis", "The Banshees of Inisherin", "Avatar: The Way of Water", "All Quiet on the Western Front" și "Top Gun: Maverick", disponibile la rândul lor pe mai multe platforme de video la cerere precum HBO MAX, Disny+, etc.

La premiul pentru Cea mai bună actriță într-un rol principal sunt nominalizate: Cate Blanchett ("Tar"), Ana de Armas ("Blonde"), Andrea Riseborough ("To Leslie"), Michelle Williams ("The Fabelmans") și Michele Yeoh pentru rolul din "Everything Everywhere All at Once".
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL