×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 20.02.2023 16:01:55

FilmBox+ oferă prin internet experiențe de vizionare de tipul televiziunii lineare într-un nou concept denumit "canale inteligente" / Smart Channels



București (MEDIA EXPRES) / 20 feb 2023 / Serviciul de streaming FilmBox+ al SPI International a lansat Smart Channels, liste de redare speciale de conținut la cerere care sunt redate cap-coadă într-un mod similar cu canalele liniare tradiționale de televiziune, potrivit unui anunț al companiei care nu dă însă detalii cu privire la preț, la felul în care acestea sunt integrate în oferta operatorilor parteneri sau dacă acestea au fost autorizate în țările de distribuție.

Canalele complet digitale și exclusive pentru platforma FilmBox+ se adaugă catalogului VOD și televiziunilor liniare ale FilmBox+.

FilmBox+ a lansat până acum 157 de ceea ce ei numesc "canale inteligente" la nivel global, precum și în țările principale unde operează SPI, cum ar fi Europa, regiunea Adria (fosta Iugoslavia), Bulgaria, Ungaria, România și Turcia, cu disponibilitatea variind în funcție de locație.

„Oamenilor din întreaga lume le place să se uite la canale liniare. Acest lucru se datorează faptului că publicul prețuiește bucuria de a da peste un film bun, lucru care amintește de experiența tradițională de zapping TV. Canalele inteligente combină cele mai bune aspecte ale vizionării la cerere cu cea liniară, permițând spectatorilor să descopere conținut pe care altfel l-ar putea rata, navigând printr-o bibliotecă vastă de programe”, a declarat Haymi Behar, CMO și CDO la SPI International.

În prezent sunt disponibile în România FilmBox Kids, FilmBox Comedy, FilmBox Crime, FilmBox Horror, FilmBox Romance, FilmBox Documentary și mai multe canale de filme care difuzează opere clasice cinematografice ale maeștrilor cinematografiei sau din anii 1940 și 1950.

Behar a adăugat: „Smart Channels este o inovație care ne ajută să creăm canale de streaming noi și dedicate prin CMS-ul nostru în câteva minute, ceea ce reprezintă o valoare adăugată pentru operatorii care sunt integrați cu FilmBox+. Indiferent dacă clientului îi plac competițiile de navigație sau filmele cu Tarkovsky, acum pot găsi un canal pe gustul lor fără probleme în cadrul platformei”.

Publicul poate accesa serviciul la www.filmbox.com pe Internet, poate descărca aplicația mobilă compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android sau poate viziona conținutul preferat prin aplicația Smart TV disponibilă pentru dispozitivele Apple TV, Android TV, Samsung și LG Smart TV. FilmBox+ este disponibil și prin mai mulți operatori europeni.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL