×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 19.02.2023 11:13:11

Teleste a furnizat un nou software pentru transmisia TV companiei de cablu TelenorBucurești (MEDIA EXPRES) / 19 feb 2023 / Teleste a anunțat o nouă realizare după succesul introducerii în septembrie 2022 de către Telenor a suitei Luminato Manager, în domeniul transmisiei TV prin cablu.

„De când am început să folosim Luminato Manager în producție, în septembrie 2022, am observat că acest plugin Argus Server ne economisește mult timp atunci când vine vorba de descărcarea configurațiilor Luminato 4×4 și încărcarea de noi software și licențe. Luminato Manager ne oferă, de asemenea, o imagine generală mult mai bună și mai rapidă a stării generale a sistemelor în funcțiune. În general, este un instrument foarte util pentru a gestiona Luminato 4×4”, a declarat Thomas Nordh, Digital Home and TV, Telenor Sverige AB.

Operatorul TV suedez Telenor a implementat Argus Luminato Manager de la Teleste pentru a-și gestiona dispozitivele QAM. Operatorul folosește headend-ul Luminato 4X4 de la Teleste ca platformă QAM din 2021, iar noul software îl ajută acum să realizeze gestionarea dispozitivelor din rețea de la distanță.

Pentru a asigura un serviciu de difuzare TV excelent, dispozitivele QAM trebuie să fie configurate eficient și actualizate fără probleme chiar și după instalare. În mod obișnuit, efectuarea operațiunilor de management pe teren este o sarcină consumatoare de timp care necesită deplasarea camioanelor de intervenție de la o stație QAM la alta. Cu software-ul Argus Luminato Manager vizitele regulate la fața locului pot fi acum evitate, ceea ce face ca managementul să funcționeze considerabil mai rapid și mai eficient din punct de vedere al costurilor. Acest lucru este întărit și mai mult de posibilitatea de a rula configurații în masă, cât și activarea lor prin acest software.

Teleste este o companie de echipamente pentru comunicații care, în 2022, a avut vânzări nete de 165 milioane de EURO, cu aproximativ 860 de angajați. Teleste este listată pe bursă la Nasdaq Helsinki.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL