×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 10.01.2023 16:08:12

ANGA COM 2023 a vândut deja peste 22.000 mp de spațiu expozițional la ediția dedicată boom-ului fibrei optice din mai 2023



București (MEDIA EXPRES) / 10 ian 2023 / Expoziția și conferința pentru comunicații în bandă largă, televiziune și online ANGA COM 2023, programată în perioada 23-25 mai, la Köln, în Germania a anunțat cu patru luni înainte de eveniment că a primit deja înscrieri pentru peste 22.000 mp de spațiu expozițional brut.

Cifra reprezintă o creștere remarcabilă cu peste 30 la sută a spațiului rezervat față de ediția din 2022.

Creșterea este deosebit de puternică în sectorul în plină expansiune dedicat fibrei optice, pe lângă vânzători fiind anunțați și investitori de top precum Deutsche Glasfaser, Deutsche GigaNetz, Unsere Grüne Glasfaser, Plusnet și VX Fiber care au standuri în cele două săli de expoziție.

Dr. Peter Charissé, CEO ANGA COM a declarat: „Anul acesta vom sublinia sloganul nostru „Where Broadband meets Content” cu o gamă întreagă de noi funcții în ambele domenii tematice . În zona fibrei optice, cu Summit-ul Internațional FTTH și ziua tematică Fiber & Municipalities, în zona media cu Hub-ul Streaming & OTT și zona dedicată inovațiilor în spațiul expozițional. Oferta evenimentului este completată de un parc dedicat companiilor mici Small Enterprise Park și un pachet all-inclusive la preț senzațional de mic (2.500 de euro, n.red. Media Expres) pentru cei mai mici expozanți, care vin pentru prima oară la eveniment. După avântul din 2022, în acest an suntem pregătiți să decolăm în toate domeniile”.

Small Enterprise Park este o nouă zonă specială oferă micilor expozanți și start-up-urilor cu pachete atractive all-inclusive la un preț de lansare deosebit de mic, de 2.500 de euro. Oferta se adresează companiilor mici, de exemplu din industria software sau de consultanță, care nu au nevoie de spațiu expozițional, dar doresc totuși un punct de contact fix pentru a se întâlni cu clienții existenți și noi.

Printre noutăți, ANGA COM 2023 introduce și ziua tematică „Fibre și municipalități”, în a treia zi, joi, 25 mai 2023, când intrarea este complet gratuită la expoziție și la conferință. Pe lângă ultimele actualități în comunicațiile gigabit și informații practice pentru municipalități, operatori de top de rețele de fibră optică vor prezenta orașelor și municipalităților concepte actuale de implementare și finanțare a rețelelor de comunicații. Partenerii programului conferinței din ziua tematică sunt atene KOM GmbH (companie de consultanță din Berlin care sprijină sectorul public în dezvoltarea proiectelor în domeniile digitalizării, energiei, mobilității, sănătății și educației) și asociația VATM (Wettbewerb verbinder reprezintă peste nouăzeci de companii de telecomunicații și multimedia active pe piața germană care concurează cu fostul monopol Deutsche Telekom AG. Asociația reprezintă aproximativ 80 la sută din furnizorii privați de servicii din acest sector, după venituri).

Rezervarea spațiului expozițional, publicitatea și sponsorizarea sunt organizate pe site-ul evenimentului www.angacom.de.

ANGA COM este cea mai importantă expoziție și conferință din Europa pentru bandă largă, televiziune și online. Acesta reunește operatorii de rețea, vânzătorii și furnizorii de conținut și acoperă toate problemele legate de distribuția în bandă largă și media. Ultimul congres ANGA COM a numărat 390 de expozanți din 33 de țări și peste 18.000 de participanți din 82 de țări. Printre participanți s-au numărat 520 de operatori de rețele și platforme care deservesc peste 200 de milioane de gospodării din toată Europa, precum și 250 de companii media. Peste 40% dintre participanți aparțin eșaloanelor superioare din companii.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL