×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.11.2022 16:48:06

AXN a anunțat un episod cu un caz despre protecția animalelor în serialul "Oamenii Legii"București (MEDIA EXPRES) / 28 nov 2022 / AXN a anunțat că serialul "Oamenii Legii" va fi difuzat săptămâna aceasta doar două zile, luni 28 și marți 29 noiembrie, de la ora 18.00, noile episoade prezentând cazuri cu Poliția Animalelor și cu negociatori.

După primele două săptămâni de la premieră, serialul care este prima producție locală AXN în România, aduce în continuare fanilor serialelor de acțiune cazuri tot mai interesante, misiuni tot mai complexe în care cele patru echipe de polițiști lucrează cu alte unități speciale ale poliției.

Într-unul dintre cazurile de luni, 28 noiembrie, este implicată o echipa de la Poliția Animalelor pentru a prezenta felul în care este tratat un caz de violență împotriva animalelor. Următoarele două cazuri de luni prezintă situații cu care echipele de polițiști din cadrul Poliției Române se confruntă destul de des: un caz de scandal pe o terasă și o șicanare în trafic între o mașină și o trotinetă electrică.

În episodul de marți, un tânăr pasionat de grafitti își exersează talentul, la adăpostul nopții, pe zidul exterior al unui bloc de reședință. Poliția intervine și are loc o urmărire sfârșită cu o problemă de sănătate a infractorului, care a fost tratată cu mare atenție.

Al doilea caz este foarte emoționant, acțiunea începe cu un apel la 112, o femeie care spune că soțul ei, care fusese concediat acum câteva săptămâni, s-a urcat pe bloc și amenință că se sinucide. Polițiștii se duc de urgență la fața locului împreună cu o echipa de negociatori, ambulanță, pentru a împiedica o tragedie. Astfel avem un episod spectaculos cu un caz gestionat cu multă precizie și concentrare. Finalul episodului aduce o urmărire în trafic a unui șofer care circula cu mare viteză.

Serialul Oamenii Legii urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române, care se confruntă cu cele mai interesante cazuri și care intervin acolo unde legea și ordinea par a fi încălcate. Producția este realizată la nivel local cu sprijinul Poliției Române și al Corpului Național al Polițiștilor, atât la nivel logistic, prin punerea la dispoziția echipei de producție a echipamentelor de supraveghere și recuzită, cât și la nivel de consultanță privind scenariul fiecărui episod. 

Oamenii Legii se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in action.

AXN aparține Antenna Group, care prin Antenna Entertainment operează în 12 țări din Europa Centrală și de Est. Compania are în portofoliu 22 de televiziuni și două servicii On Demand și operează în Ungaria, România, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia, precum și în țările din regiunea Adriaticii, ajungând la aproximativ 24 de milioane de abonați la nivel regional.

În România, grupul deține AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin.
(MEDIA EXPRES)
Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL