×


Programe TV -- Data și ora publicării: 22.11.2022 15:55:53

Serialul cu Superman „Smallville” va avea premiera la Warner TV din 5 decembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 22 nov 2022 / Serialul american de aventuri „Smallville”, cu Tom Welling în rol principal, va avea premiera la Warner TV în luna decembrie.

Toate cele zece sezoane ale producției vor fi difuzate începând cu 5 decembrie, iar de luni până vineri, de la ora 19:05, vor putea fi urmărite câte două episoade ale serialului.

Tom Welling, actor cunoscut din filme ca „Cheaper by the Dozen” și „Draft Day”, este tânărul Clark Kent. El încearcă să își găsească locul în lume, pe măsură ce învață să își valorifice puterile supranaturale în slujba binelui și se confruntă cu probleme obișnuite adolescenței în orașul fictiv Smallville din Kansas.

Primele patru sezoane sunt centrate pe viața lui Clark și a prietenilor lui în timpul liceului, pe povestea lui de dragoste cu Lana Lang (interpretată de Kristin Kreuk) și pe prietenia cu cel care avea să îi devină dușman, Lex Luthor (jucat de Michael Rosenbaum).

Începând cu sezonul al cincilea, „Smallville” se concentrează pe primii ani de maturitate ai lui Clark, pe cariera lui alături de Lois Lane (interpretată de Erica Durace) la publicația Daily Planet și, pe parcurs, sunt introduse diverse personaje din Universul DC.

Serialul a fost recompensat cu trei premii Emmy pentru montaj de sunet și cu două trofee American Society of Cinematographers.
Dezvoltat de producătorii și scenariștii Alfred Gough și Miles Millar pe baza personajului de benzi desenate Superman, serialul a fost lansat în 2001 și s-a bucurat de succes la public.

Actorul Christopher Reeve, legendar interpret al rolului Superman, a susținut producția și a fost de două ori invitat special în „Smallville”.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming.

Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații, vizitați www.wbd.com.
(MEDIA EXPRES)

Vă mulțumim că ați citit până aici. Acum vă învățăm un mic secret: Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL