×

Programe TV -- Data și ora publicării: 21.11.2022 13:39:15

DIVA este "LOCUL FILMELOR DE CRĂCIUN" - programul săptămânii 22 - 27 noiembrie



București (MEDIA EXPRES) / 21 nov 2022 / DIVA a programat filme dedicate Crăciunului în fiecare zi, întreaga zi, în cel mai mare maraton al filmelor festive de până acum, cu premiere în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00. Săptămâna 22 - 27 noiembrie aduce patru premiere festive.

Marți, 22 noiembrie, de la 20:00, sunt programate două filme difuzate în premieră: "Crăciunul la Madison" (Sister Swap: A Hometown Holiday, 2021) și "Crăciunul în oraș" (Sister Swap: Christmas in the City, 2021).

În cele două filme surorile Jennifer (Kimberly Williams-Paisley) și Meg Swift (Ashley Williams) își regăsesc scopul în viață atunci când de Crăciun fac schimb de orașe. Jennifer decide că vrea să renoveze un cinemetograf în orașul natal și Meg participă la un concurs culinar în Salt Lake City.

Cum interpretează două actrițe surori în viața reală, rolul de surori într-un film? Cu multă încântare și naturalețe!

Vineri, 25 noiembrie, de la 20:00 are premiera "Planuri de Crăciun" (Fixing Up Christmas, 2021). Holly Green (Natalie Dreyfuss) este o organizatoare de evenimente, foarte talentată și muncitoare. Ea îl ajută pe Theo (Marshall Williams), un tânăr director, să planifice o petrecere de Crăciun fabuloasă, pentru a impresiona primarul și a-i salva afacerea. Cum poți să reinventezi o petrecere de Crăciun? Cu idei originale, muncă și iubire, desigur!

Duminică, 27 noiembrie, de la 16:00 vine rândul premierei "Crăciunul din inima mea" (Christmas in My Heart, 2021). Reîntoarsă în orașul natal, violonista Beth (Heather Hemmens) organizează un recital de Crăciun în memoria mamei ei.

Beth începe să predea lecții de vioară unei eleve, fiica starului country local Sean Grant (Luke Macfarlane), care a abandonat muzica după pierderea soției sale. Pe măsură ce Beth predă tainele instrumetului, ea și Sean se contrazic în privința abordărilor lor diferite ale muzicii, dar Sean este în cele din urmă cucerit de felul în care Beth este capabilă să se conecteze cu fiica lui.

În timp ce cei trei petrec împreună vacanța, Beth îl inspiră pe Sean să înceapă să compună din nou, iar Sean o motivează pe Beth să se alăture orchestrei locale. Când Beth primește locul, se luptă cu ideea de a se muta definitiv acasă. Dar pe măsură ce legătura cu Sean și Katie se adâncește și se reconectează cu comunitatea ei, devine clar unde îi este locul.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL