×


Programe TV -- Data și ora publicării: 18.11.2022 11:58:18

Pro TV a anunțat programul de 1 decembrie care este Ziua Națională a României dar și aniversarea lansării televiziuniiBucurești (MEDIA EXPRES) / 18 nov 2022 / PRO TV a pregătit un program special de 1 decembrie, Ziua Națională a României, și aniversarea a 27 de ani de la lansarea PRO TV intitulat DĂ România TARE!, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune.

Știrile PRO TV vor începe cu o ediție specială, de la ora 6:00, în care echipa România, te iubesc! va prezenta povești ale unor oameni de bine, români care au schimbat lumea din jurul lor și care sunt adevărate exemple.

De la ora 11:00, Cătălin Radu Tănase va transmite în direct Parada de Ziua Națională a României.

Echipele "La Măruță" și "Vorbește Lumea" pregătesc o petrecere comună în ediția specială, "Zi de bine, România!", de la ora 14:00. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt gata să cinstească telespectatorii și să aducă cele mai spectaculoase momente românești, cu mâncare și tradiții, muzică și umor.

Iulia Pârlea și Horia Brenciu vor prezenta un show special de la ora 17:00 - Generații de distracții. Telespectatorii vor putea urmări artiști din generații diferite care vor face un tur al României prin intermediul celor mai cunoscute melodii. În premieră, unii dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică pop vor accepta provocarea de a cânta melodii din repertoriul popular, iar Alex Bogdan va interpreta, cu umor, mai multe roluri care vor aduce zâmbete telespectatorilor.

”Bună seara, România! Bună seara, București! PRO TV te salută!” va rosti Andreea Esca pentru a 27-a oară, pe 1 decembrie, de la ora 19:00. Ca în fiecare an, Știrile PRO TV vor scoate la lumină povești și oameni care fac din România un popor.

Sărbătoarea va continua cu un episod din serialul românesc – "Las Fierbinți". Cele mai îndrăgite personaje se vor confrunta, ca de fiecare dată, cu situații de viață mai mult decât amuzante, de la 20:30.

Seara se va încheia cu filmul "Ready Player One: Să înceapă jocul", în premieră, de la 22:30.
(MEDIA EXPRES)

Vă mulțumim că ați citit până aici. Acum vă învățăm un mic secret: Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL