×

Programe TV -- Data și ora publicării: 16.11.2022 11:41:48

Trafic de droguri, bani falși, mașini furate și accidente în prima săptămână din serialul „Oamenii Legii” la AXN



București (MEDIA EXPRES) / 16 nov 2022 / Patru echipe de polițiști se confruntă în această săptămână cu trei cazuri diferite în fiecare zi, care le vor pune la încercare abilitățile de coordonare, agilitatea și intuiția, în serialul „Oamenii Legii”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00, de televiziunea lineară AXN.

Premiera serialului a adus în fața telespectatorilor o intervenție a polițiștilor într-un caz de trafic de droguri, descoperit după o urmărire inopinată a doi bărbați care sunt văzuți fugind unul după celălalt. Al doilea caz a prezentat o bunică drăguță care are probleme cu un nepot infractor. Acesta îi fură banii pentru a-i cheltui pe jocuri de noroc. Al treilea caz a avut în vizor un interlop care distruge o sală de jocuri după ce își pierde toți banii.

Săptămâna continuă seria cazurilor impresionante, cu suspans și acțiune în spețe de accidente, furturi, intrari prin efracție, și alte circumstanțe agravante în cazurile prevăzute de lege, episoade care vor fi de mare interes pentru fanii serialelor de acțiune.

Astfel, în episodul de miercuri, 16 noiembrie, într-un cartier liniștit, un petrecăreț creează probleme și poliția trebuie să intervină. Totodată, una dintre echipe are de-a face cu un domn care vrea să schimbe mai mulți bani falși la o casă de schimb valutar, iar un soț descoperă că amanta sa este o infractoare specializată în spargeri de domiciliu, căutată de oamenii legii.

În episodul de joi, 17 noiembrie, poliția rutieră are de gestionat un caz cu un motociclist grăbit, în timp ce o altă echipă trebuie să ajute o bătrânică speriată de zgomote la ușă. Un caz de violență domestică conchide cel de-al patrulea episod din Oamenii Legii.

Finalul săptămânii aduce în atenție o tranzacție ilegală de droguri, un laptop furat dintr-o mașină aparent închisă și un șofer recalcitrant, care nu respectă semnele de circulație.

“Oamenii Legii” se bazează pe formatul internațional produs de Karlsbridge, „Police in Action”, pentru AXN România acest fiind produs de Paprika Studios România.

Titus Scurt este regizorul seriei, scenariul “Oamenii Legii” este scris de Sorin Tofan, Adrian Chiscop este directorul de casting al proiectului, iar echipa de producție a Paprika Studios România este coordonată de Dragoș Soroceanu (Production Manager), Anca Iurea (Head of Production), Adrian Boroș (Showrunner) și Christophe Brack (Executive Producer).

Serialul realizat în România beneficiază de sprijinul Poliției Române si al Corpului Național al Polițiștilor, atât la nivel logistic, prin punerea la dispoziția echipei de producție a echipamentelor de supraveghere și recuzită, cât și la nivel de consultanță privind scenariul fiecărui episod, din dorința de a prezenta cât mai veridic fiecare caz, dar și pentru a oferi telespectatorilor o imagine cât mai reală asupra activității de zi cu zi din viața unui polițist. 

AXN este o televiziune de filme și seriale care oferă publicului românesc un conținut energic, cu un mix de acțiune, intrigă și portrete de personaje bine definite. AXN difuzează serialele originale („Absența”, „Carter”, „Poliție fără frontiere”, „Hannibal”), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes („Doctorul cel bun”, „Blacklist”, „NCIS”). Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

AXN este parte a Antenna Group, prin Antenna Entertainment, care operează în 12 țări din Europa Centrală și de Est. Compania are în portofoliu 22 de televiziuni și două servicii On Demand în Ungaria, România, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia, precum și în țările din fosta Iugoslavie, cu un total de aproximativ 24 de milioane de abonați la nivel regional. În România, compania deține televiziunile lineare cu distribuție prin cablu, satelit și internet AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL