×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 24.10.2022 14:44:42

SES lansează prima platformă de distribuție prin satelit dedicată conținutului sportiv și evenimentelorBucurești (MEDIA EXPRES) / 24 oct 2022 / SES, liderul în soluții globale de conectivitate pentru conținut, a anunțat lansarea unei platforme premium prin satelit pentru distribuția de conținut sportiv și evenimente, noua platformă permițând agregarea și distribuția acestui tip de conținut în Europa și regiunea MENA (Africa de Nord & Orientul Mijlociu).

Noua platformă de distribuție oferă o acoperire solidă în fascicul extins și utilizează cea mai recentă modulare DVBS2x, oferind deținătorilor de drepturi media și utilizatorilor autorizați ai fluxului video un randament înalt, eficiență sporită a rețelei, flexibilitate și securitate. Platforma va sprijini diverși clienți, inclusiv radiodifuzori, ligi sportive profesioniste, asociații sportive naționale și internaționale și deținătorii de drepturi sportive care transmit evenimente sportive majore care au loc la nivel global, inclusiv sporturi de iarnă și sporturi cu motor care se derulează până la finalul anului acesta.

Unul dintre primii clienți SES care va utiliza capabilitățile noii platforme pentru transmiterea de sporturi cu motor în regiunea EMEA este WRC Promoter, compania responsabilă de drepturile competițiilor FIA World Rally Championship și FIA European Rally Championship. Florian Ruth, Senior Director Content and Communication, WRC Promoter: „Pe măsură ce numărul evenimentelor noastre crește, ne bucurăm să extindem parteneriatul cu SES pentru distribuția de conținut prin satelit și să folosim noua platformă SES pentru distribuția europeană și MENA. Am avut o relație fructuoasă în ultimii cinci ani, SES oferind un SLA de încredere și la nivel înalt, iar conținutul nostru video a ajuns la fanii sporturilor cu motor din regiune.”

„Odată cu revirimentul sportului și evenimentelor după cei doi ani de pandemie, trebuie să ne asigurăm că partenerii noștri sunt capabili să distribuie conținut sportiv către fani într-un mod fiabil și la cea mai înaltă calitate a imaginii”, a adăugat Michele Gosetti, Head of Sales, Sports & Events la SES.

„Este pentru prima dată când SES lansează o platformă dedicată conținutului sportiv și evenimentelor în Europa și regiunea MENA, fapt ce reconfirmă angajamentul nostru față de clienții și partenerii pe care îi avem în aceste zone. Aceasta platformă, alături de întreaga noastră flotă geostaționară, infrastructură de fibră și IP, ne vor permite să ajungem la cea mai vastă audiență.”

Lider în sport și evenimente, SES difuzează peste 700 de ore de conținut sportiv premium în fiecare zi și lucrează cu peste 500 de clienți din domeniile sport și evenimente. SES difuzează o gamă largă de conținut sportiv, de la fotbal profesionist masculin și feminin, fotbal american, tenis, golf și cricket, până la ciclism. Acestea includ transmisii din campionate foarte populare precum NFL, Premier League sau liga Seria A feminină și până la zonele cu un public mai nișat, cum ar fi sporturile cu motor.

SES operează singura constelație multi-orbită de sateliți, oferind acoperire globală și performanță înaltă, inclusiv sistemul de latență joasă O3b, pe orbită medie. Prin utilizarea unui rețele extinse și inteligente, pregătită pentru soluții cloud, SES este capabilă să ofere soluții de conectivitate de înaltă calitate oriunde la sol, pe apă și în aer, și este partener de încredere al celor mai importante companii de telecomunicații din lume, operatori de telefonie mobilă, guverne, furnizori de conectivitate și servicii cloud, platforme video și deținători de conținut. Rețeaua video a SES transmite ~8.000 posturi și acoperă peste 366 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Compania este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la: www.ses.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL