×Programe TV -- Data și ora publicării: 15.09.2022 18:58:34

Brousko, o nouă poveste de dragoste, din 15 septembrie, la AXN WhiteBucurești (MEDIA EXPRES) / 15 sept 2022 / "Brousko", un serial dramă de dragoste a cărui acțiune se desfășoară în Creta și Cipru, are premiera la AXN White joi, 15 septembrie, de la ora 21.00, a anunțat PR-ul televiziunii în chiar ziua premierei.

Melina și Achilleas sunt doi tineri pe care soarta îi aduce împreună și care trăiesc o incredibilă poveste de iubire, care le va da întreaga lume peste cap.

Producția va fi difuzată de luni până vineri și prezintă două familii puternice care conduc afaceri profitabile în industria vinului, Mattheou (din Cipru) și Yannakakis (din Creta). Ambele crame produc un soi de vin, extrem de cunoscut, Brousko. Fiul mai mare al familiei Mattheou vrea ca cele două companii să își unească forțele și împreună să exporte vinurile la nivel global. Un secret din trecut oprește aceasta fuziune, însă, nu pentru mult timp.

Fiul cel mic al familiei Mattheou, Achilleas, urmează să se căsătorească cu fermecătoarea Eurydice și are totul pregătit pentru petrecerea burlacilor într-un bar din Atena. În același bar și în aceeași seară, Melina sărbătorește alături de prietenele sale propria petrecere a burlăcițelor, întrucât se apropie nunta cu tânărul moștenitor al familiei Yannakakis, Sifis.

Achilleas o întâlnește pe Melina și atracția dintre ei este atât de puternică, încât cei doi ajung să petreacă o noapte pasională. Dimineața, Melina dispare, fiind măcinată de sentimentul de regret și vinovăție. Cei doi se întorc la viețile lor, își sărbătoresc nunțile, însă niciunul nu poate uita noaptea petrecută împreună.

Între timp, toate divergențele dintre cele două dinastii sunt soluționate și aceștia se reunesc pentru a parafa și celebra fuziunea. Cu acest prilej, Achilleas și Melina se reîntâlnesc și își dau seama că nu pot scăpa de destin.

Din acest moment, viețile lor și ale tuturor celorlalți sunt zdruncinate. Vor rezista cei doi tentației de a fi împreună sau pasiunea lor se va dovedi mai puternică decât își pot imagina vreodată? Ce se va întâmpla cu fuziunea și cum vor gestiona cele două familii evenimentele care se desfășoară într-un ritm amețitor? Telespectatorii vor afla răspunsurile la aceste întrebări, din 15 septembrie, de luni până vineri, în Brousko, noul serial produs în Grecia, care combină elementele dramatice cu cele de mister și aventură, dar și cu momente comice.

AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL