×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 10.09.2022 15:27:19

Amplificatorul de 1,8 GHz de la Teleste a fost premiat de către Diamond Technology Reviews 2022



Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 9 sept 2022 / Teleste, unul dintre principalii furnizori la nivel mondial de soluții de rețea de bandă largă și servicii conexe, a anunțat că amplificatorul său inteligent ICON4300 de 1,8 GHz a fost recunoscut printre cele mai bune din industrie de către Diamond Technology Reviews din 2022, în Raportul dedicat comunicațiilor în bandă largă. Teleste a primit Honoree Score de 4,5 Diamante din cele 5 posibile cu amplificatorul care este conceput pentru piața de cablu de bandă largă din America de Nord și cerințele acesteia.

În numele evaluărilor Diamond Technology 2022 ale Broadband Technology Report, aș dori să felicit Teleste pentru statutul de laureat cu 4,5 diamante”, a declarat directorul editorial al Broadband Technology Report, Stephen Hardy. „Acest program recunoaște și recompensează produsele și soluțiile de top disponibile pentru industria de cablu în bandă largă. Apreciem toate înscrierile pe care le primim, deși nu toate au fost onorate cu 3,5 diamante sau mai mult.”

ICON4300 este un amplificator de sistem inteligent de nouă generație, care se remarcă ca o alegere de viitor în evoluția rețelei către DOCSIS® 4.0. Amplificatorul oferă operatorilor un pas logic de modernizare a sistemelor coaxiale la un design de 1,8 GHz.

„Noi, cei de la Teleste, suntem foarte mândri să primim această recunoaștere pentru amplificatorul nostru ICON4300 și aș dori să mulțumesc Broadband Technology Report și echipei de evaluare, în numele întregii noastre echipe”, a declarat Hanno Narjus, Business Manager al Teleste Networks. „În industria cablului s-a vorbit despre servicii 10G pe mai multe fronturi, iar cu tehnologia de 1,8 GHz promisiunile încep acum să prindă contur. Pentru operatori, întrebarea este, desigur, despre vitezele multigigabit, dar și despre utilizarea inovațiilor tehnologice, cum ar fi inteligența nativă, pentru a adăuga eficiență operațională în întreaga infrastructură de bandă largă și, în cele din urmă, pentru a îmbunătăți experiența clienților”.

Cu inteligență nativă, ICON4300 oferă mai multe caracteristici care garantează servicii de încredere și neîntrerupte în toate circumstanțele. Amplificatorul poate, de exemplu, să recunoască automat diplexoarele modificabile și să efectueze aliniamentele necesare precis și rapid în timpul instalării.

După instalare, caracteristicile inteligente se ocupă de reglarea setărilor de amplificare și pantă controlate electric pentru a asigura performanțe robuste în aval și în amonte, chiar și atunci când atenuarea cablurilor coaxiale se modifică din cauza fluxului de temperatură exterioară. Orice anomalie în banda din aval și din amonte pot fi, de asemenea, detectate, iar intrarea care intră în rețea de la, de exemplu, prize sau conectori defecte, poate fi controlată atât automat, cât și manual, în timp ce accesul de la distanță la amplificator asigură că nu sunt necesare vizite de întreținere pentru a efectua operațiunile necesare.

Pe lângă faptul că acceptă frecvențele de 1,8 GHz și viitoarele lansări DOCSIS 4.0, ICON4300 este bine adaptat pentru rețelele cu frecvență mai joasă. În astfel de cazuri, tehnologia Power Save premiată de la Teleste permite un consum mai mic de energie, iar operatorii pot beneficia de capacitatea sa de înaltă frecvență mai târziu, când este momentul potrivit pentru a realiza întregul potențial al rețelelor de 1,8 GHz.

Pentru mai multe informații despre amplificatorul ICON4300, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web. Pentru piețele de bandă largă prin cablu din America de Nord, ICON4300 este disponibil prin Teleste Intercept.

Misiunea editorială a Broadband Technology Report este simplă: acoperă cele mai recente instrumente, tehnici și abordări pe care profesioniștii în bandă largă trebuie să le cunoască, deoarece se confruntă cu numeroasele provocări din mediul hiper-competitiv de astăzi. Dacă este important pentru inginerii de cablu și profesioniștii tehnologiei, este important pentru BTR.

Prin intermediul site-ului web actualizat continuu și a diverselor buletine electronice săptămânale, BTR oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a celor mai noi produse și soluții. BTR oferă, de asemenea, o platformă pentru experții de top în inginerie. Acești profesioniști folosesc acea platformă pentru a prezenta comentarii neprețuite despre fiabilitatea rețelei, fluxul de biți adaptiv, gestionarea flotei, transportul înapoi celular, serviciile comerciale și o listă lungă de alte probleme care, cumulativ, înseamnă succesul sau eșecul pentru operatori.

Diamond Technology Reviews este cel mai prestigios program de evaluare a produselor din industrie. Acest program de recunoaștere este o platformă mult râvnită atât pentru participanți, cât și pentru judecători. Furnizorii trimit cereri și produsele, software-ul sau soluțiile lor revizuite de o echipă independentă de experți tehnici. Recenziile sunt anunțate în toamnă și vor fi prezentate în mod vizibil pe parcursul evenimentului Cable-Tec al SCTE.

Teleste oferă un portofoliu integrat de produse și servicii care face posibilă construirea și conducerea unei societăți mai bune în rețea. Teleste oferă echipamente pentru servicii de televiziune și de bandă largă, siguranța în locuri publice și utilizarea transportului public.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL