×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 03.08.2022 12:30:44

Disney+ a publicat un nou trailer și afișul viitoarei serii „Andor” din universul Star Wars



București (MEDIA EXPRES) / 3 aug 2022 / Noua serie produsă de Lucasfilm, care se petrece în universul din Războiul Stelelor pe un fundal de intrigi politice și rebeliune, va fi lansată exclusiv pe platforma de conținut online Disney+, miercuri, 21 septembrie, cu o premieră în trei episoade.

Disney+ a lansat la 1 august un nou trailer - care poate fi văzut la adresa de YouTube https://youtu.be/cKOegEuCcfw - și afișul pentru „Andor”, seria originală de 12 episoade produsă de Lucasfilm. Serialul are loc înaintea evenimentelor din „Rogue One: A Star Wars Story” și debutează exclusiv pe Disney+.

Seria „Andor” explorează o nouă perspectivă din galaxia Războiul Stelelor, concentrându-se pe călătoria eroului rebel Cassian Andor. Serialul prezintă povestea revoltei în plină dezvoltare împotriva Imperiului și a modului în care oamenii și planetele au fost implicate. Este o epocă plină de pericol, înșelăciune și intrigi în care Cassian se va îmbarca pe calea care este destinată să-l transforme într-un erou rebel.

Diego Luna revine în rolul lui Cassian Andor, căruia i se alătură actorii Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller și Fiona Shaw. Producătorii executivi sunt Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna și Michelle Rejwan. Tony Gilroy este, de asemenea, creatorul și showrunnerul.

Twitter: @DisneyPlus @AndorOfficial
Instagram: @DisneyPlus @AndorOfficial
Facebook: @DisneyPlus @AndorOfficial
TikTok: @DisneyPlus
Hashtag: #DisneyPlus

Disney+ este platforma de streaming dedicată pentru filme și emisiuni de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, împreună cu The Simpsons și altele. Pe anumite piețe internaționale inclusiv România, include și Star, noul brand de conținut general de divertisment.

Serviciul de streaming direct către consumatori de la The Walt Disney Company, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă streaming fără reclame alături de o colecție în continuă creștere de originale exclusive, inclusiv lungmetraje, documentare, seriale de acțiune live și animate și conținut scurt.

Cu acces fără precedent la istoria îndelungată a Disney de divertisment incredibil de film și televiziune, Disney+ este, de asemenea, casa de streaming exclusivă pentru cele mai noi lansări de la Studiourile Walt Disney.

Disney+ este disponibil ca serviciu de streaming autonom sau ca parte a pachetului Disney, care oferă abonaților acces la Disney+, Hulu și ESPN+. Pentru mai multe, vizitați disneyplus.com sau găsiți aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor TV mobile și conectate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL