×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.05.2022 07:55:41

POVEȘTI URBANE este noua producție locală TV Paprika prezentată de Robert Petrescu



București (MEDIA EXPRES) / 20 mai 2022 / POVESTI URBANE, o nouă producție locală TV Paprika prezentată de Robert Petrescu, va avea premiera pe micul ecran luni, 23 mai, de la ora 18:30.

Noua producție TV Paprika este despre strazi, despre culturi, despre o reconstruire à mâncării intr-un mod aproape arhitectural. Robert Petrescu va face asta prin gust, prin mirodenii de la chioscurile indiene, prin ingrediente din cartierele chinezeşti, prin mâncare stradala care pleacă din Amalfi și ajunge la tarabele din Osaka.

Emisiunea "Poveşti urbane" are 16 episoade a câte jumatate de oră, difuzándu-se de luni până vineri, iar fiecare dintre episoade este plin de arome, delicii şi surprize culinare.

Pe lângă acestea, fanii de pe Facebook ai TV Paprika au parte de rețete din emisiune, tot felul de alte surprize şi sfaturi de gatit care vin chiar de la Robert. (www.facebook.com/tvpaprikaromania).

Protagonistul emisiunii, în vârstă de 37 de ani, este tătic și medic stomatolog, însă pasiunea pentru arta culinará l-a dus foarte departe. A făcut primii paşi în bucătărie încercând rețete de pe diverse bloguri, apoi trecând la cărți de gătit serioase din care a pregătit bucate pentru prietenii sai.

El este cel care a inaugurat primul food truck japonez din România, iar acum va împărți rețetele sale şi toate secretele culinare cu telespectatorii TV Paprika.

Robert Petrescu aduce un suflu nou gătitului acasă, într-un stil modern şi practic, îndemnând telespectatorii să se bucure de prezent: "Nu am înțeles niciodată ce reprezintä timpul, de unde vine, unde se duce şi ce lasă în urma lui, Cred totuşi că îşi lasă trecutul, dar şi trecutul are limba lui şi de asta sunt sigur. Aici este vorba despre ACUM! Despre străzi şi mâncare într-un stil actual, extrem de urbanizat".

Noua producție locală TV Paprika este despre mâncarea delicioasă şi ingredientele ale căror arome amintesc de cele mai reuşite ieşiri cu prietenii, de mâncarea stradală extraordinară care se imparte mereu cu cei apropiați şi te îmbie să trăiești experiența prezentului în cel mai delicios şi distractiv mod posibil.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL