×

Programe TV -- Data și ora publicării: 17.05.2022 12:03:16

E! Entertainment revigorează o căsnicie în emisiunea tv “7 Year Stitch”



București (MEDIA EXPRES) / 17 mai 2022 / Un episod special al emisiunii "7 Year Stich" este difuzat duminică, 22 mai, de la ora 22:00 și este găzduit de cuplul format din Dr. Terry Dubrow, cunoscut publicului din emisiunea Botched, și soția sa, Heather Dubrow.

Acest program, transmis în exclusivitate de E! Entertainment, îi va aduce pe cei doi soți Dubrow față în față cu un cuplu aflat în pragul divorțului. Ajutați de o echipă specialiști în nutriție, instructori de fitness și terapeuți, Terry și Heather îi vor sprijini pe cei doi timp de șapte săptămâni în procesul lor de a afla dacă vor să rămână împreună.

Înainte ca să ia decizia finală, vor trece prin transformări fizice și psihologice, cei doi trăind separat și beneficiind de consiliere pentru minte, corp și stil de viață. După această perioadă ei se reunesc și decid dacă vor foma în continuare un cuplu sau se vor despărți definitiv.

Având în vedere că aproximativ 50% dintre cuplurile care divorțează ia decizia în primii 7 ani de căsnicie, vom vedea la E! dacă familia Dubrow va putea ajuta o relație aflată în impas sau statistica va fi confirmată.

Terry Dubrow este autorul a trei dintre cele mai bine vândute cărți de dezvoltare personală și un chirurg estetician de renume mondial, iar Heather găzduiește un podcast celebru de lifestyle, realizând intervuri cu unii dintre cei mai buni terapeuți de cuplu, experți financiari și alți profesioniști din diverse domenii.

Cum salvezi o căsnicie? Episodul special al emisiunii "7 Year Stich", difuzat pe 22 mai de la ora 22:00, îi provoacă pe soții Dubrow, să intervină și să încerce să vindece o relație.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL