×


Programe TV -- Data și ora publicării: 16.05.2022 12:58:20

Serialul procedural „Cititorii de oase” (Bones), cu Emily Deschanel și David Boreanaz în rolurile principale, revine la AXNBucurești (MEDIA EXPRES) / 16 mai 2022 / Unul dintre cele mai îndrăgite seriale procedurale, "Cititorii de oase" (Bones), cu Emily Deschanel și David Boreanaz în rolurile principale, revine la AXN, începând din 16 mai, de luni până vineri, de la ora 19.15, cu episoade duble. AXN va difuza toate cele douăsprezece sezoane ale producției, consecutiv.

Drama de investigație "Cititorii de oase" (Bones) este inspirată din viața reală a antropologului criminalist Kathy Reichs, care este și o cunoscută autoare de cărți polițiste, printre care celebrul roman "Colecționarul de oase". Personajul principal al serialului, Temperance Brennan (Emily Deshanel), este inspirat din romanele care formează seria "Cititorii de oase".

Temperance Brennen este un antropolog criminalist cu abilități deosebite, care lucrează la Institutul Jeffersonian și care, în timpul liber, scrie romane. Întrucât aceasta este expertă în a citi indicii rămase ascunse în oasele victimelor, oamenii legii apelează deseori la ajutorul ei în investigații complexe, unde metodele obișnuite de a identifica un cadavru eșuează.

De cele mai multe ori, Temperance face echipă cu Agentul Special FBI Seeley Booth (David Boreanaz), fost pușcaș marin, care nu are încredere în știință sau în experți, fiind convins că aceștia petrec prea mult timp citind și interpretând probele. În viziunea sa, cheia rezolvării unei crime este de a vorbi cu cei vii – martori sau suspecți, adică adevărata muncă de investigație.

De cele mai multe ori, între Brennan și Booth apar conflicte atât personale, cât și profesionale, dar chimia dintre cei doi nu poate fi ignorată.

Serialul este o co-producție Josephson Entertainment, Far Field Productions și Twentieth Century Fox Television. Barry Josephson (Hide and Seek, Like Mike) și Hart Hanson (Joan of Arcadia, Judging Amy) sunt producători executivi.
Din distribuție mai fac parte Michaela Conlin, T. J. Thyne, Eric Millegan, Jonathan Adams, Tamara Taylor, John Francis Daley și John Boyd.

AXN este o televiziune de filme şi seriale deținută de Antenna Group din Grecia, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale ("Absența", "Carter", "Polițiști fără frontiere", "Hannibal"), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes ("Doctorul cel bun", "Blacklist", "NCIS") se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL