×

Editorial -- Data și ora publicării: 29.03.2022 10:37:06

CANAL+ a finalizat preluarea a 70% din grupul SPI INTERNATIONAL



București (MEDIA EXPRES) / 29 mar 2022 / Integrarea SPI INTERNATIONAL în cadrul Grupului CANAL+ a fost finalizată în urma aprobărilor primite de la autoritățile competente din toate jurisdicțiile europene, au anunțat cele două companii.

SPI INTERNATIONAL este o companie media globală, care are o prezență semnificativă în Europa, cu o experiență vastă în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. Aceasta va consolida ofertele de televiziune cu plată ale Grupului CANAL+ pe toate piețele europene și dezvoltarea de noi game de servicii, în beneficiul clienților la nivel mondial.

Grupul CANAL+ a confirmat că SPI INTERNATIONAL își va continua expansiunea la nivel mondial, în timp ce își va dezvolta operațiunile într-un mod prin care va beneficia întregul grup.

Grupul CANAL+ este o companie de mass-media și un operator de televiziune cu plată. Este, de asemenea, un jucător de top în televiziunea franceză gratuită. Grupul CANAL+ are o amprentă internațională semnficativă, cu prezență în Europa, Africa și Asia. Grupul CANAL+ totalizează 21,8 milioane de abonați în întreaga lume, inclusiv 8,7 milioane în Franța continentală.

Cu STUDIOCANAL și KINO SWIAT, Grupul CANAL+ este, de asemenea, un lider european în producția, achiziția și distribuția de filme de lungmetraj și seriale TV. Grupul CANAL+ este deținut în întregime de grupul de conținut, mass-media și comunicare integrată la nivel mondial Vivendi.

SPI INTERNATIONAL este o companie globală media, care operează 42 de televiziuni pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial.

SPI a fost înființată în urmă cu 28 de ani și are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Compania operează mai multe televiziuni cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv piețe europene cheie, precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia.

SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de filme. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute, precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite televiziuni tematice și servicii de streaming.

Brandurile SPI ajung în milioane de case prin operatori, platforme partenere și produse digitale SPI proprii, la nivel global. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră, oferindu-le abonaților săi cu acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox +, care are peste un milion de abonați.

Compania a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. SPI deține și operează activele de marcă ale serviciilor de film, premium Film1 din Olanda, inclusiv patru televiziuni liniare și un serviciu la cerere.

De peste 25 de ani, SPI INTERNATIONAL este un distribuitor de top al filmelor artistice și al programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.
C(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL