×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 26.01.2022 09:51:12

Serviciul de conținut online DISNEY+ se lansează în România în vară, la o dată încă neprecizată



București (MEDIA EXPRES) / 26 ian 2022 / Disney+, serviciul de streaming al The Walt Disney Company, a confirmat lansarea în această vară, dar la o dată exactă încă neprecizată, în 42 țări și 11 teritorii, din care fac parte țări ca România, Africa de Sud, Turcia, Polonia și Emiratele Arabe Unite. Este cel mai nou serviciu care va fi lansat, după HBO GO, Netflix, PrimeVideo, FilmBox+ și autohtonele Voyo, AntenaPlay, DigiOnline, TiffUnlimited, Telekom TV Web & Mobile, Orange TV Go, aplicația Focus Sat etc.

Lista completă de țări (în ordine alfabetică), în care se va lansa Disney+ în această vară, comunicată de companie, cuprinde:

Albania
Algeria
Andorra
Bahrain
Bosnia și Herțegovina
Bulgaria
Croația
Cehia
Egipt
Estonia
Grecia
Ungaria
Irak
Israel
Iordania
Kosovo
Kuweit
Letonia
Liban
Libia
Liechtenstein
Lituania
Malta
Muntenegru
Maroc
Macedonia de Nord
Oman
Palestina
Polonia
Qatar
România
San Marino
Arabia Saudită
Serbia
Slovacia
Slovenia
Africa de Sud
Tunisia
Turcia
Emiratele Arabe Unite
Vatican
Yemen

Cele 11 noi teritorii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, în care serviciul se lansează în această vară, sunt:

Teritorii
(Țară)

Insulele Feroe
Danemarca
Polinezia Franceză
Teritoriile Australe Franceze
Colectivitatea de peste mări St. Pierre și Miquelon
Franța
Insulele Åland
Finlanda
Sint Maarten
Olanda
Svalbard & Jan Mayen
Norvegia
Teritoriul Britanic din Oceanul Indian
Gibraltar
Insulele Pitcairn
St Helena
Regatul Unit Al Marii Britanii

Disney+ s-a lansat deja în SUA și în următoarele 18 țări (în ordine alfabetică), în Europa, Orientul Mijlociu și Africa:

Austria
Belgia
Danemarca
Finlanda
Franța
Germania
Islanda
Irlanda
Italia
Luxembourg
Monaco
Olanda
Norvegia
Portugalia
Spania
Suedia
Elveția
Regatul Unit al Marii Britanii

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general Star.

Serviciul de streaming direct către consummator, Disney+, deținut de The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecție în continuă creștere de conținut original exclusiv, printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta bibliotecă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și altele.

Mai multe informații sunt disponibile pe disneyplus.com și în aplicația Disney+, pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.
(C MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL