×

Programe TV -- Data și ora publicării: 17.01.2022 13:14:16

Premierele lunii februarie la televiziunea dedicată culturii pop americane E!



București (MEDIA EXPRES) / 17 ian 2022 / Televiziunea E! a anunțat programul pentru luna februarie 2022 care include mai multe premiere printre care Relatively Famous: Ranch Rules, Clash of the Cover Bands și Nigltly Pop.

Citiți în continuare descrierea emisiunilor, datele și orele de difuzare:

Premiera duminica, 6 februarie, de la 22:00
Relatively Famous: Ranch Rules
Părinții lor sunt printre cele mai mari staruri din lume. Opt copii de vedete se adună pentru a locui și pentru a lucra împreună, timp de patru săptămâni, la ferma Steamboat Springs, din Colorado. Ei vor încerca să demonstreze părinților și lumii întregi că sunt mai mult decât copiii unor celebrități. Fiecare episod îi va pune în situații noi și vor avea parte de provocări amuzante în timp ce vor lucra pentru a ajuta la redeschiderea Saddleback Ranch, fermă ce a suferit pierderi semnificative în timpul pandemiei.
Continua duminica, de la 23:00

Clash of the Cover Bands
Sunt cei mai aclamați rockeri, artiști, regi ai muzicii country și dive pop de pe planetă. Sau asta cred ei. Urmărește E! în luna februarie și emisiunea Clash of the Cover Bands! În noile episoade se vor înfrunta trupe de cover și artiști din același gen de muzică. Cântăreții au la dispoziție două runde pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Juriul este format din Meghan Trainor, Adam Lambert și Ester Dean, iar gazda este tWitch. Miza este mare, deoarece artiștii câștigători primesc un premiu în bani și dreptul de a se proclama cei mai buni.
Continua marti-vineri, de la 13:00
Pauza pe 22 februarie

E! NEWS: DAILY POP
Lasă-i pe Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie să adauge savoare zilei tale cu mixul de informații din lumea vedetelor, momente din cultura
pop, pe care le vei comenta cu prietenii tăi și interviuri cu vedete în platou.
Continua miercuri – sambata, de la 00:00
Pauza pe 22 februarie

NIGHTLY POP
Atenție Hollywood, Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cu cea mai nonconformistă abordare a celor mai ofertante subiecte din cultura pop, emisiunea Nightly Pop livrează cele mai proaspete știri din industria divertismentului. Fără filtru, neașteptate și mereu o idee scandaloase, aici găsiți cele mai importante subiecte de la E!
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL