×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 12.01.2022 11:39:53

Digi24.ro se laudă cu peste 1,1 miliarde de afișări în 2021 și o medie lunară de peste 11 milioane de vizitatori din România



București (MEDIA EXPRES) / 12 ian 2022 / Site-ul digi24.ro și aplicația mobilă Digi24 au înregistrat în 2021 peste 1.1 miliarde de afișări de pagină, un record absolut pentru un site de media, conform Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT) citat într-un comunicat Digi.

Cu o medie lunară de peste 11 milioane de vizitatori unici, site-ul și aplicația Digi24 au ocupat prima poziție în rândul site-urilor media din România.

Pentru al doilea an consecutiv, Digi24, prin intermediul site-ului și al aplicației mobile, a reușit să își mențină poziția de lider pe piața media online. Conform datelor publicate de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), Digi24 și-a depășit propriul record înregistrat în 2020 și a generat, la nivelul anului 2021, peste 1.1 miliarde de afișări de pagină.

Concomitent, platforma Digi24.ro a înregistrat o medie lunară de peste 11 milioane de vizitatori unici, fapt care a demonstrat că informațiile furnizate au generat cel mai mare impact în rândul cititorilor, poziționând-o astfel în topul preferințelor.

Potrivit măsurătorilor BRAT, aplicația mobilă Digi24 s-a situat în topul celor mai accesate aplicații de știri din România, cu peste 102 milioane de afișări de pagină. De asemenea, aceasta este și cea mai vizitată aplicație de știri, cu peste 22 de milioane de vizite la nivelul anului 2021.

Conform raportului realizat de Reuters și Universitatea Oxford privind presa din România, Digi24.ro reprezintă cea mai de încredere sursă online de informare a românilor. De asemenea, nivelul crescut privind calitatea informațiilor publicate de Digi24.ro a evidențiat o schimbare majoră în noile obiceiuri de consum al știrilor în rândul publicului român. Deși în ultimii doi ani de pandemie atât peisajul media, cât și preferințele cititorilor au evoluat odată cu nevoia pentru digitalizare, platforma Digi24.ro s-a adaptat acestora și a continuat să ofere un conținut relevant și echidistant, reprezentând o sursă credibilă, în timp ce încrederea în social media a fost afectată.

Televiziunea Digi24 și platforma online Digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al patrulea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare din România (conform Reuters Institute Digital News Media Report 2021), fac parte din divizia media a grupului DIGI | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

Platforma Digi24.ro este cea mai urmărită platformă de știri din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 50 de milioane de vizite, în ultimele șase luni. Platforma Digi24.ro deține recordul absolut de trafic în mediul online din România, conform măsurătorilor realizate de Biroul Român de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite și peste 16 milioane de vizitatori unici, raportate la nivelul unei luni.

Grupul mai deține Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi 4K, Digi Life, Digi World și Digi Animal World, UTV, Music Channel, Hit Music, Film Now (pay-tv) și radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL