×

Radio -- Data și ora publicării: 22.12.2021 11:45:31

Premieră radio: în Ajunul Crăciunului, Lucian Mîndruță la Digi FM alături de soție și cei doi băieți ai săi



București (MEDIA EXPRES) / 22 dec 2021 / După două turnee care l-au plimbat prin toată România, după nenumărate ture cu bicicleta și după un maraton al donațiilor cum rar a mai făcut un singur om, la radio, Lucian Mîndruță petrece Ajunul Crăciunului, în direct, la Digi FM, alături de familiile ascultătorilor.

Vinerea, 24 decembrie, în premieră radio, în Ajunul Crăciunului, Lucian Mîndruță vine în emisiune alături de soția sa, Ioana, și băieții lor, Matei și Mihai. Deoarece sărbătoarea Crăciunului este despre familie și timp petrecut împreună cu cei dragi, Lucian a hotărât ca anul acesta să povestească despre Ajunul Crăciunului și tradițiile care se respectă cu sfințenie, an de an, ajutat de băieții și soția sa.

„Fac emisiune de Crăciun cu familia mea anul acesta. Ca să-i îndemn și pe ceilalți să se strângă pe lângă familiile lor, mai ales pentru că mulți vor fi probabil în drum spre case la ora la care voi face eu emisiune. Apoi și pentru că mă simt vinovat. Pentru că sunt multe minute, ore, zile din viața mea, când am dat jobului ceea ce ar fi trebuit să fie al familiei. Și atunci am zis să mai aduc și familia la job. Să încerc să le dau și lor din timpul meu. Unii dintre ai mei cred că este ușor ce fac eu, adică o parte din familia mea, și anume copiii. Și vreau să le arăt că nu este atât de ușor. Vreau să-i pun și pe ei să vorbească la radio, să vadă cum e, poate atunci o să înțeleagă de ce sunt atât de obosit seara”, a declarat Lucian Mîndruță, prezentator și realizator Digi FM.

Așadar, în drum spre casă, în seara de Ajun, de la ora 17:00, Digi FM își invită ascultătorii la o ediție specială cu familia Mîndruță. Emisiunea va fi transmisă live și pe pagina de Facebook Digi FM. Ca să știi.

Digi FM, alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Chill FM, fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now, Digi 4K, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, UTV, Music Channel și Hit Music.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL