×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 25.11.2021 15:28:08

Years & Years + Galantis au lansat un nou single - „Sweet Talker”



București (MEDIA EXPRES) / 25 nov 2021 / Years & Years au lansat o nouă melodie care se va regăsi pe următorul material discografic, "Night Call", care va apărea pe 7 ianuarie 2022, informează Universal Music.

În același timp, Years & Years anunță și un show electric și extravagant, de Revelion, alături de BBC One. Pe scenă se vor alătura mulți invitați speciali, printre care Kylie Minogue și Pet Shop Boys.

„Nu-mi vine să cred că BBC mă lasă să mă distrez și să petrec cu marele public britanic în ajunul Anului Nou!!!”, a declarat Olly. „Sunt atât de entuziasmat!! Mă simt extrem de privilegiat să aduc noul an pentru toți și promit că va fi o experiență extrem de distractivă și de neuitat! Voi interpreta toate piesele cunoscute și voi colabora cu niște invitați speciali emblematici, vă puteți aștepta la coregrafii, lumini, ținute și multă bucurie!”

Pentru noul single, "Sweet Talker", Olly (Years & Years) colaborează cu giganții muzicii dance, Galantis, cei care au setat noi standarde muzicii dance încă din 2009.

Cel de-al treilea album al Years & Years, "Night Call" a fost anunțat odată cu lansarea single-ului "Crave", care a venit însoțit de un videoclip în care apar și membrii serialului "It's A Sin".

Totodată, recent Olly a făcut echipa cu Kylie Minogue pentru single-ul "Second To Midgnight", piesă care apare pe albumul lui Kylie, dar care va apărea și pe versiunea deluxe a albumului "Night Call".

De la opera să de artă iconică până la soundul său euforic, „Night Call” este un nou capitol palpitant pentru Years & Years. De-a lungul timpului, Olly Alexander își folosește platforma pentru a depăși granițele superstarului mainstream, cu un sunet inspirat de Sylvester, precum este lumea pregătită de club din French House. În centrul tuturor se află acea sirenă-muza: o icoană frumoasă care ademenește bărbații la moarte, pe un album despre cei care caută dragoste (sau un iubit), dar în cele din urmă își găsesc puterea în ei înșiși.

Întruchiparea noii perspective într-un personaj – ca Ritchie în „It’s A Sin” – a influențat, de asemenea, profund compoziția lui Olly, cântece care estompează granița dintre fantezie și realitate, dar sunt legate între ele prin explorările vieții queer.

Ca parte a Years & Years, Olly Alexander a devenit una dintre cele mai inovatoare vedete pop din lume. De-a lungul a două albume de mare succes până în prezent, cântărețul, actorul si fashion icon-ul a câștigat 5 nominalizări la premiile Brit si a depășit 4,4 miliarde de streamuri la nivel mondial. Pe parcurs, Olly a devenit, de asemenea, o voce neînfricată în discuții importante despre sănătatea mintală și problemele care afectează comunitatea LGBTQ+.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL