×

Programe TV -- Data și ora publicării: 26.10.2021 13:15:14

FOCUS SAT a anunțat o nouă campanie de oferte promoționale pentru TV online și TV satelit



București (MEDIA EXPRES) / 26 oct 2021 / Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit și online, parte din familia M7 Canal+ Group, a anunțat din 1 noiembrie 2021 noi oferte promoționale pentru pachetele TV online și TV satelit, precum și difuzarea gratuită pentru clienții fideli a televiziunilor lineare premium de filme.

Pentru noii clienți Focus Sat ofertă TV satelit cu abonament cu o reducere de 50%, pentru 6 luni, la toate pachetele TV Access, echipament de recepție pentru 1 sau 2 televizoare în custodie gratuit, dar și instalare gratuită. Clienții existenți care optează pentru serviciile tv fără abonament pot obține o ofertă exclusivă de la dealerii autorizați: preț promoțional combo echipament de recepție și pachet TV satelit începând de la 99 lei (TVA inclus).

Noua ofertă TV online care asigură mobilitate deplină și include șapte zile de vizionare gratuită are din noiembrie în plus 30% reducere în prima lună la pachetele Play TV și Play TV Extra.

Toți clienții Focus Sat care au abonament activ la pachetul TV satelit (bază) Acces sau la pachetul TV online (bază) Play TV, pot viziona în perioada 1-30 noiembrie liber televiziunea de seriale Timeless Dizi Channel, precum și televiziunile de filme premium FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars, FilmBox Family, Docubox și Fightbox, timp de o lună.

“În contextul actual, prin reducerile oferite și accesul gratuit la conținut tv de calitate, ne-am propus să aducem o doză de optimism în casele românilor în speranța că vom traversa cu toții cât mai bine această perioadă. Astfel, în luna noiembrie, am făcut serviciile noastre tv și mai accesibile și am decis să oferim gratuit televiziunile cu filme și seriale pe alese. Conform unui studiu de piață pe care l-am realizat la începutul acestui an împreună cu agenția IZI data, 71% dintr-un eșantion reprezentativ la nivel național a declarat că preferă să urmărească filme și seriale la TV. Fie că ne adresăm celor care folosesc televiziunea pentru a evada din cotidian, celor care au obiceiul de a petrece serile împreună cu familia în fața televizorului sau utilizatorilor moderni care urmăresc conținut TV direct de pe dispozitive smart, în luna noiembrie fiecare are ceva de urmărit la Focus Sat.”, a declarat Florina Pascu, Senior Marketing Manager, Eviso Marketing Advisory România S.R.L.

Mai multe informații despre ofertele Focus Sat sunt disponibile online la adresa https://www.focussat.ro
și prin rețeaua de dealeri autorizați publicată la adresa https://www.focussat.ro/suport-clienti/dealeri/?utm_source=pr&utm_medium=pressrelease&utm_campaign=tvproduct

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a fost lansată în 2004 și în prezent, împreună cu serviciile video premium tip on demand, fac parte din familia M7 Canal+ Group din 2019.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL