×


Știri Programe TV -- Data și ora publicării: 25.10.2021 13:37:59

Răufăcătorii nu mai au nicio șansă! Serialul „Haideți, tineri titani!” revine cu noi episoade la Cartoon Network!București (MEDIA EXPRES) / 25 oct 2021 / Robin, Raven, Starfire, Cyborg și Beastboy vin la Cartoon Network cu episoade noi în serialul „Haideți, tineri titani!” începând de luni, 1 noiembrie 2021, ora 16:25. De asemenea, începând de sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 14:40 până seara la 20:00, vor prelua controlul asupra zilelor de weekend cu episoadele preferate de cei mici, pentru și mai multă aventură!

De luni până vineri, cei mici vor putea urmări noile episoade, printre care și episodul format din 4 părți numit „Space House”. În acest episod, titanii pornesc într-o aventură în spațiu, dar află că își vor împărți casa spațială cu Super eroinele DC. Cele două echipe trebuie apoi să descopere ce lucruri ciudate se întâmplă noaptea în casă.

În alt episod, titanii sunt îngrijorați când Starfire spune că și-a trimis toți banii unui prinț în mediul online, mai ales când ar putea fi chiar prințul clovn.

Dar, aventura nu se oprește niciodată! Tinerii Titani vor fi prezenți pe micile ecrane și în episoadele din weekend, în seria „Haideți, tineri titani! – la putere”.

Inspirat din serialul original de la Warner Bros. Animation, „Haideți, tineri titani!” ni-i readuce pe Robin, Starfire, Raven, Beast Boy şi Cyborg în noi aventuri amuzante. În noul serial, situaţiile comice abundă în viaţa unor adolescenţi care nu numai că salvează lumea, ci trebuie să şi trăiască împreună fără supravegherea unui adult. Or fi ei supereroi, dar cineva trebuie să spele rufele! Şi cineva trebuie să-şi ia carnet de conducere mai ales dacă a stricat Batmobilul când l-a luat fără voie ca să impresioneze o fată.

Premiera episoadelor noi va avea loc pe 1 noiembrie, și vor fi difuzate de luni până vineri, de la 16:25.

Seria de episoade va fi difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu 6 noiembrie, în intervalul 14:40 - 20:00.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs
Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL