×

Profil -- Data și ora publicării: 23.09.2021 13:18:09

Organizatorii IBC 2021 din 3-6 decembrie au anunțat că Guvernul olandez a eliminat barierele de călătorie internațională și de distanțare socială pentru vaccinați



București (MEDIA EXPRES) / 23 sep 2021 / Organizatorii IBC 2021 au salutat anunțul Guvernului olandez de relaxare a măsurilor de distanțare socială COVID-19 și eliminarea regulilor de carantină pentru călătorii complet vaccinați, potrivit unui comunicat difuzat pe site-ul evenimentului.

Târgurile comerciale la scară largă pot în acest fel să revină din nou în spațiul expozițional RAI din Amsterdam, calendarul evenimentelor internaționale fiind deschis pe 22 septembrie de congresul "Fintech" Money20/20, urmat de congresul de gaming și servicii afiliate iGB Live! etc., până la IBC 2021 - târgul pentru comunicații și broadcasting - care este programat în 3-6 decembrie.

Începând cu 22 septembrie 2021, vizitatorii internaționali complet vaccinați din zone cu risc foarte mare nu mai trebuie să stea în carantină la sosirea în Olanda, se arată în comunicat.

Începând cu 25 septembrie 2021, Țările de Jos nu vor mai aplica regulile de distanțare socială de 1,5 metri și nu vor obliga la purtarea măștii în zonele interioare. În schimb, vor fi utilizate "permisele coronavirus": în cazul în care persoanele care doresc să intre în diferite locații, vor trebui să demonstreze fie vaccinarea împotriva COVID-19, recuperarea după o infecție a coronavirusului SARS-CoV-2 sau un test negativ COVID-19 realizat în ultimele 24 de ore.

Organizatorii IBC cred că astfel vor putea desfășura un eveniment sigur și valoros în decembrie, un procent de 70% din publicul IBC având deja acces ușor la eveniment, ca parte din blocul de deținători de "permise COVID" din UE. Eliminarea regulilor internaționale de carantină pentru călătorii înseamnă că IBC va fi acum accesibil pentru aproape 100% din publicul său obișnuit, se arată în comunicat.

„Este timpul să venim din nou împreună”, a declarat Michael Crimp, CEO al IBC. „Așteptam acest anunț din partea guvernului olandez de ceva vreme, iar întreaga echipă IBC este nerăbdătoare să profite de oportunitățile pe care le va oferi relaxarea măsurilor COVID-19. Asta nu înseamnă că vom lăsa garda jos - continuăm să fim pe deplin concentrați pe oferirea unei experiențe sigure și valoroase. Dar cu aceste măsuri putem organiza un eveniment cât mai apropiat de „business as usual” așa cum poate el fi imaginat în condițiile actuale”.

IBC a actualizat protocoalele expoziției pe site-ul său web pentru a reflecta cele mai recente decizii și pentru a-și menține angajamentul de a oferi un standard în siguranța evenimentelor live.

„Am avut o mulțime de răspunsuri foarte pozitive din partea expozanților noștri și a industriei, la această știre”, a continuat Crimp. „Cu peste 650 de expozanți confirmați, suntem ocupați să finalizăm un program plin de acțiuni cu caracteristici și conținut gratuit. Toate acestea vor face din IBC 2021 un eveniment de neratat. Înregistrarea la eveniment este deschisă și vedem că rezervările de hoteluri și zboruri sunt în creștere. A venit momentul să vă planificați călătoria. Să ne reunim din nou - abia aștept să vă văd pe toți în Amsterdam, în decembrie!”

Linkurile pentru înregistrarea participării la IBC 2021 este deschis la adresa https://show.ibc.org/useful-info/registration iar informații privind hotelurile disponibile sunt publicate la adresa https://show.ibc.org/useful-info/plan-your-trip/accommodation.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL