Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 29.07.2021 13:18:22

Trei filme noi în premieră la Diva din seria "Cazurile lui Ruby Herring"București (MEDIA EXPRES) / 29 iul 2021 / "Cazurile lui Ruby Herring" este o nouă serie de investigații cu o doză de romantism, anunțată de DIVA în august, cu trei filme difuzate în premieră în Româna, duminica, de la ora 16:00.

Ruby Herring (Taylor Cole), jurnalist specializat pe știri, descoperă o crimă la nunta verișoarei ei și lansează propria investigație pentru a prinde făptașul.

Ajutată de un detectiv chipeș, Jake Killian (Stephen Huszar), Ruby descoperă o nouă oportunitate în carieră, relatarea infracțiunilor.

"Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut" (Ruby Herring Mysteries: Silet Witness, 2019) prezintă pe 1 august, începutul aventurii lui Ruby. Metodele ei innovative și pornirea de a căuta mereu adevărul, se dovedesc utile în viața de jurnalist dar și de investigator.

Pe 8 august este difuzat filmul "Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare" (Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath, 2019). Împreună cu detectivul Jake Killian, Ruby investighează un accident auto suspect soldat cu o victimă. Problema apare când după închiderea cazului, Ruby găsește idicii care sugerează că prima concluzie nu a fost cea corectă.

"Cazurile lui Ruby Herring: Predicție, crimă" (Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder, 2020) este programat pe 15 august. În filmul cu numărul trei al seriei, Ruby găsește indicii despre o crimă ce a avut loc cu cinci ani în urmă, în care a fost implicat un medium local. Împreună cu Detectivul Jake Killian, redeschid cazul și încep să investigheze noile probe.

Pline de mister, acțiune și un strop de romantism, filmele din seria "Cazurile lui Ruby Herring" sunt difuzate în premieră la DIVA, duminica, de la 16:00, din 1 august.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL