Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 29.07.2021 12:48:32

Minimax are un nou logo și anunță noi emisiuni pentru copiiBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 iul 2021 / Minimax își schimbă înfățișarea și aduce pe micul ecran desene animate noi-nouţe de la 1 august, potrivit unui anunț al televiziunii care face parte din portofoliul AMC.

Schimbarea de aspect a televiziunii se va reflecta într-un logo mai modern, o nouă identitate vizuală, logo-uri animate, muzică și modificări ale persoanjelor cunoscute ale brandului. În același timp, Minimax adaugă în grila de programe seriale și filme animate nedifuzate până acum.

Pentru prima dată în istoria sa de 20 de ani, Minimax, a cărei audiență o reprezintă copiii cu vârste între 5 și 10 ani, și-a schimbat fundamental logo-ul animat.

Cercul emblematic din sigla Minimax a fost adus la viață de echipa de creație a televiziunii împreună cu agenția de publicitate Umbrella. Scopul a fost acela de a introduce noi lumi pline de aventuri și îndrăgite de copii, precum: jungla, lumea tehnologică, spațiul cosmic, parcurile de distracții, super eroii și lumea subacvatică. Iar cercul din logo-ul Minimax reprezintă chiar poarta către aceste lumi, uneori luând forma unei tentacule de caracatiță, alteori a unui animal din junglă, alteori a unui super erou.

Linia melodică reprezentativă a televiziunii reflectă atmosfera unui univers unde aventura este cuvântul de bază, păstrând în același timp cântecele cunoscute de micuții telespectatori, dar și ținând pasul cu sunetele actuale.

Cuțulache și Pisicuța, iubitele mascote Minimax, au ”crescut”, devenind personaje moderne și pregătite de alte aventuri!

Minimax crede că însăși viața este o aventură și îi invită pe copii să investigheze lumea interesantă din jurul lor. Deși grupa de vârstă a telespectatorilor, între 5 și 10 ani, este perioada când copiii sunt din ce în ce mai dornici de independență și determinați să exploreze, Minimax le oferă o prezență de susținere și un mediu sigur pentru toate aceste aventuri.

Drept urmare, noul conținut al Minimax se va schimba foarte mult, cu mai multe povești și seriale special concepute pentru a atrage copiii mai mari dornici de aventuri.

Minimax difuzează deja desene noi-nouțe, precum ”100 la sută lup – Legenda pietrei lunii” și ”Dronix”, serial ce urmărește aventurile unui grup de tineri iubtori ai tehnologiei și dronelor.

”Bufnița SRL” rulează de curând pe Minimax spre amuzamentul copiilor, spunând povestea plină de situații ridicole a protagonistului Owl, o bufniță țâfnoasă și morocănoasă care încearcă să își găsească liniștea departe de vecinii săi nevrotici.

”Ernest și Rebecca” este un serial în premieră, ce va debuta pe 23 august, în care prietenia dintre o fetiță și un microb este indestructibilă și combate cu succes orice proastă dispoziție.

Copiii vor fi încântați de asemenea și de ”Go away unicorn”, producție ce urmează a se lansa pe Minimax la începutul toamnei.

Minimax este o televiziune pentru copii înființată simultan în mai multe țări din estul Europei remarcându-se prin desenele fără violență, fiind ulterior cumpărată de divizia internațională a companiei americane AMC.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL