Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 27.07.2021 12:51:31

"Fear The Walking Dead" sezonul al 7-lea are premiera la AMC luni 18 octombrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 27 iul 2021 / AMC a prezentat o masă rotundă virtuală pentru "Fear the Walking Dead" la Comic-Con@Home, pe 24 iulie, în timpul căreia a anunțat premiera sezonului 7 pentru luni, 18 octombrie, de la ora 4:00 A.M. ora României și în reluare în primetime, de la ora 22:00.

Moderată de Chris Hardwick, masa rotundă i-a prezentat pe directorul de conținut pentru universul ”The Walking Dead”, Scott M. Gimple, showrunnerii Andrew Chambliss și Ian Goldberg și actorii: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Christine Evangelista, Mo Collins și Karen David.

În timpul discuțiilor au mai fost date detalii despre sezonul 7, printre care faptul că actrița Alycia Debnam-Carey își va face debutul regizoral în acest sezon, iar Sydney Lemmon se va întoarce în rolul lui “Isabelle” și Gus Halper se alătură distribuției în rolul lui “Will”.

Masa rotundă în limba engleză poate fi urmărită la adresa: https://youtu.be/qmgq-u1czGg.

2021 Comic-Con International: San Diego s-a desfășurat în perioada 23-25 iulie 2021 fără participare directă, ca și ediția de anul trecut, dar anunță o nouă ediție suplimentară cu participare directă pentru 26-28 noiembrie 2021, dacă restricțiile din pandemie vor fi ridicate.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL