Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 23.07.2021 13:26:01

Focus Sat TV aduce sezonul al doilea al serialului „Baron Noir” în premieră în România



București (MEDIA EXPRES) / 23 iul 2021 / Focus Sat TV va difuza sezonul al doilea al serialului „Baron Noir”, producție Canal+ Création Originale, începând din 26 iulie, difuzând câte două episoade, de la ora 21:30, în serile de luni și joi.

Primul sezon al thrillerului politic semnat de creatorii și scriitorii Eric Benzekri și Jean-Baptiste Delafon („Maison Close”) și regizat de Ziad Doueiri („L’Attentat”), s-a încheiat cu răsturnarea peisajului politic din Franța. Și i-a adus o nominalizare la Emmy actorului Kad Merad, interpretul lui Philippe Rickwaert.

Mărturisirea sa i-a adus lui Philippe o pedeapsă cu închisoarea, iar președintele Francis Laugier (Niels Arestrup) a demisionat pentru a nu fi suspendat, ceea ce a reprezentat o premieră în istoria țării. Pentru a „salva Republica” prinsă între partidul de extremă dreapta și fanatismul religios, în sezonul doi, Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis) candidează pentru fotoliul de la Elysee.

Philippe Rickwaert, care între timp tocmai a ieșit din închisoare, trebuie să rămână în umbră în așteptarea procesului său. Dar nu va dura mult până ce se va avânta din nou pe scena politică pentru a lupta pentru putere și ceea ce el consideră dreptate.

Va reuși geniul tactic al lui Rickwaert să reconcilieze ireconciliabilul? Va deveni Amélie femeia de stat pe care Philippe să o poată controla, sau va fi cel mai mare dușman al său? Va trebui Baronul Noir să-și înfrunte propriul destin și astfel să-și dezvăluie adevărata natură?

Plin de acțiune și răsturnări de situație, fum și oglinzi, trădare și încredere, noul sezon din „Baron Noir” aduce în fața publicului un Philippe Rickwaert și mai concentrat și implicat în jocuri de culise și maial hotărât ca oricând să obțină influență. Cu tactici bine puse la punct sau mișcări dictate de ascuțitul său instinct politic, sezonul doi aduce în fața publicului același lup, dar cu un nou plan de vânătoare.

Lansat în 2018, sezonul al doilea este regizat de Ziad Doueiri și Antoine Chevrollier și îi are în rolurile principale pe Kad Merad (Philippe Rickwaert), Anna Mouglalis (Amélie Dorendeu), Hugo Becker (Cyril Balsan), Pascal Elbé (Stephane Thoringny), Astrid Whettnall (Veronique Bosso) și François Morel (Michael Vidal).

De luni, 26 iulie, sezonul al doilea al serialului Baron Noir se va difuza în premieră națională la Focus Sat TV, pe poziția nr. 1 în grila de televiziune prin satelit, și live sau on demand în aplicația Focus Sat.

Focus Sat TV oferă o experiență originală de vizionare a unor seriale europene multipremiate, în exclusivitate în România, producții Canal+ Création Originale. Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces sau în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Focus Sat TV live sau on demand oferă gratuit „Baron Noir” prin aplicaţia Focus Sat, timp de şapte zile, la înregistrarea pentru unul dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra.
Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe www.focussat.ro, și https://www.facebook.com/FocusSatRomania

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează. Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand.

Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă.

Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENt



Abonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici














© 2001 -  Media Expres SRL