×

Radio -- Data și ora publicării: 13.07.2021 12:46:06

Radio Tanănana din București și-a pierdut dreptul de a emite după expirarea licenței la 11 iulie și nedepunerea dosarului de prelungire



București (MEDIA EXPRES) / 13 iul 2021 / Radio Tanănana din București care emite pe 92,7 Mhz și-a pierdut licența audiovizuală după expirarea licenței vechi la 11 iulie și după ce compania care-l deține, Videmarket SRL, nu a depus actele pentru prelungirea licenței.

Reprezentanta formală a companiei, jurista Iulia Ciobotaru, a explicat că acționarii sunt din mai multe jurisdicții din străinătate unul în Spania, unul în Honk Kong, unul în Insulele Virgine Britanice iar asociatul care deține 85% are sediul în Cipru și în contextul pandemic, actele necesare depunerii cererii de prelungire conform legislației din România nu au putut fi strânse la timp.

Șeful departamentului juridic al CNA a menționat că lipseau 4 acte la dosar printre care inclusiv cererea de prelungire care este un document ce se completează în România.

Reprezentanta Tanănana a spus că administratorul companiei, din Germania, a fost blocat cu o problemă de sănătate trei săptămâni în China.

Problema radioului este că mai deține cinci licențe la Hunedoara, Huși, Medgidia, Timișoara și Târgoviște care au grila aprobată pentru retransmisia integrală a programului de la București.

Reprezentanții Tanănana au cerut prelungirea termenului de depunere a dosarului de prelungire dar în urma discuțiilor din CNA a reieșit că legislația în vigoare împiedică discutarea dosarelor de prelungire după expirarea licențelor.

CNA a respins cererea și a acordat un termen de o săptămână pentru depunerea actelor pentru modificarea celoralte licențe rămase în sensul stabilirii sediului studiourilor de emisie din țară la București. Frecvența de 92,7 MHz din București va fi scoasă la concurs.

Tanănana se prezintă pe pagina de Facebook drept un radio cu un format Alternative Adult Contemporary de muzică și entertainment cu sediul în București.

Ședința a fost condusă de Cristina Pocora cu participarea în momentul deciziei pentru acest punct a tuturor membrilor CNA cu excepția lui Răsvan Popescu, Monica Gubernat și Orsolya Borsos.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL