×

Publicitate -- Data și ora publicării: 18.06.2021 13:45:32

Film Now: Producții pline de suspans, în săptămâna dedicată thriller-ului



București (MEDIA EXPRES) / 18 iun 2021 / Film Now dedică a patra săptămână din iunie pasionaților de producții thriller programând miercuri, 23 iunie, de la ora 22:05, „The Curse of La Llorona” / “Blestemul femeii care plânge”, potrivit unui comunicat difuzat de Digi.

Producția urmărește scenariul unei legende hispanice, care o are în prim plan pe La Llorona, spiritul unei femei al cărei plânset aduce ghinion celor din jur. În Los Angeles, în anii ‘70, o asistentă socială ajunge într-o lume supranaturală, după ce dezlănțuie blestemul Lloronei: de a urmări copii pentru a-i lua alături de aceasta, în lumea de dincolo. Singura speranță de supraviețuire și de dezlegare a blestemului este un preot deziluzionat și misticismul pe care îl practică pentru a ține departe maleficul.

Vineri, 25 iunie, de la ora 22:00, Film Now difuzează „The Hunt” / “Vânătoarea de oameni”. 12 necunoscuți se trezesc într-o poiană despre care se crede, conform unei teorii conspiraționiste de pe internet, că este locul unde niște minți bolnave, aflate în căutarea unei distracții sinistre, se adună pentru a vâna oameni. Puterea pe care acest grup o deține îi permite să facă așa ceva, însă planurile le sunt date peste cap de Crystal (Betty Gilpin), „ținta” care vrea să se îndrepte împotriva „vânătorului”.

“San Andreas”/ “Dezastrul din San Andreas” se vede la Film Now sâmbătă, 26 iunie, de la ora 21:30. Acțiunea filmului se petrece în zona celebrei falii San Andreas din California. Un pilot de elicopter află că mişcările faliei, care deja au provocat un cutremur local, se vor amplifica, transformându-se în cutremure dezastruoase care vor afecta Los Angeles, San Francisco şi toate celelalte localităţi din California. Ray trebuie să se împartă între a salva victimele primului cutremur şi a-şi salva soţia şi fiica de seismele majore care urmează să se producă sub ochii săi.

Producțiile thriller ale lunii iunie, dar și multe alte filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now la adresa https://www.digi.ro/servicii/televiziune/extraoptiuni, cu 3 lei pe lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online la adresa https://www.digionline.ro/.

Programul Film Now e disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Televiziunea Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Digi 4K, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL