×

Profil -- Data și ora publicării: 14.06.2021 08:30:59

Aplicația Da Vinci Kids - Educație la îndemâna fiecăruia! (P)



București (MEDIA EXPRES) / 14 iun 2021 / Ultimele luni au dovedit cât de fragil e învățământul tradițional, care se desfășoară exclusiv în sala de clasă. Peste noapte, educația copiilor a devenit un joc de noroc. Unele școli au reușit să se adapteze învățământului la distanță și să folosească eficient noile tehnologii. Mulți dascăli însă nu s-au putut adapta aceastei tranziții. Cei care au avut cel mai mult de suferit au fost copiii pierduți în teleșcoală. Consecințele acestor luni se vor vedea peste câțiva ani.

Nu ar fi perfect ca o singură aplicație să îmbine curricula școlară cu jocuri care stimulează mintea? Să existe un loc sigur, în care copiii să descopere cum funcționează cu adevărat lucrurile?

Noua aplicație Da Vinci Kids vă aduce cele mai bune programe educaționale și jocuri distractive din toată lumea, direct pe telefonul, tableta sau TV-ul dvs. smart!
Dacă vă abonați Da Vinci Kids:
• Aveți acces direct la peste 1.500 de clipuri video și peste 100 de jocuri premiate! Plus multe noutăți în fiecare săptămână!
• Fizica de clasa a VI-a și chimia de clasa a VII-a explicate de profesori și exemplificate prin experimente inedite în conformitate cu programa școlară din România. Iar lista materiilor oferite de Da Vinci Kids crește pe zi ce trece!
• Primiți un cont de utilizator personalizat pentru fiecare copil cu avatarul dvs. personal și selecție a conținutului individuală!
• Puteți deservi cu un singur abonament până la cinci dispozitive simultan! Da, ați citit bine. Un abonamnet e de ajuns pentru ca cinci persoane să folosescă în același timp aplicația, indiferent de suportul ales: telefon, tabletă sau televizor!
• Sunteți liniștit! Copilul dvs. folosește un produs certificat KidsSafe, fără a avea acces la conținut inadecvat vârstei lui!
Vă puteți bucura! Copilul dvs. își petrece timpul învățând și distrându-se în același timp!

Încercați gratuit noua aplicație Da Vinci Kids aici: https://get.davincikids.tv/mediaexpres/

Pentru oportunități de parteneriat, contactați-l pe Tom Gibson la: tgibson@davincitv.net

P - Articol promoțional, preluat din ediția nr. 6 / 2021 a revistei Media Expres, unde a apărut la pagina 6.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL