×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 08.06.2021 09:42:18

Focus Sat distribuie programe de la AMC, Comedy Central, Nickelodeon, JimJam și Minimax în platforma video on demand



București (MEDIA EXPRES) / 8 iun 2021 / Focus Sat, furnizorul de servicii de televiziune digitală prin satelit din România parte din familia M7 Canal+ Group, a anunțat la 8 iunie noi titluri în oferta de conținut video on demand din aplicația Focus Sat.

Sunt acum disponibile în aplicația Focus Sat, printre altele: Fear the Walking Dead” S6B și „Istoria filmelor horror cu Eli Roth” (Eli Roth’s History of Horror S2) de la AMC, seriale și sitcomuri de la Comedy Central precum „În mintea lui Amy Schumer”, „Din altă epocă”, „Orașul femeilor”, un portofoliu variat de programe pentru copii de la Nickelodeon precum „Ascensiunea Ţestoaselor Ninja”, „Sponge Bob” și multe altele, JimJam („Pompierul Sam”, „Angelina Balerina”, „Bob Constructorul” ș.a.) și Minimax („Transformers: Academia Salvatorilor”, „Enchantimals: Povești din Everwilde”).

Adăugarea periodică de titluri noi face parte din procesul de dinamic de îmbogățire a conținutului aplicației Focus Sat, potrivit comunicatului difuzat de companie. Alături de aceste conținut nou, clienții mai au acces și la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu vast de titluri, inclusiv în format 4K, pentru iubitorii naturii, ai explorărilor spațiale, ai misterelor cosmosului, istoriei și legendelor, culturii din diverse colțuri ale lumii și multe altele.

Conținutului video on demand accesat prin aplicația Focus Sat este disponibil o perioadă mai lungă de timp și oferă posibilitatea vizionării, pe orice tip de dispozitiv smart, mobil sau fix, de oriunde, ori de câte ori se dorește, simultan de pe trei dispozitive.

Clienții Focus Sat au acces gratuit la conținutul video on demand cu condiția să aibă activă extra opțiunea Mozaic Plus sau să opteze pentru pachetul tv online Play TV Extra. Dar și cei care nu sunt clienți au posibilitatea de a testa gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Platforma Focus Sat are o interfață online la adresa: www.focussat.ro.

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, s-a lansat în 2004. Noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă.

Focus Sat a fost cumpărată de M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, după care și-a lansat o nouă identitate vizuală, noul branding folosind culorile roșu și albastru de la M7 Group. Sloganul de brand „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, "oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe".
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL