×


Televiziune -- Data și ora publicării: 07.06.2021 20:27:25

James Martin explorează „Gastronomia Insulelor Britanice” la TV PaprikaBucurești (MEDIA EXPRES) / 7 iun 2021 / Bucătarul James Martin pornește într-o aventură culinară în seria „Gastronomia Insulelor Britanice”, de luni până vineri, de la ora 14:30, la TV Paprika.

În urma succesului pe care l-a avut cu explorările gastronomice din Franța și din Statele Unite ale Americii, bucătarul James Martin pleacă din nou la drum, de această dată mult mai aproape de casă, în Marea Britanie.

În fiecare episod, Martin descoperă un nou loc din Scoția, Anglia, Wales și Irlanda de Nord, într-un road trip culinar de senzație. Bucătarul-șef nu este tot timpul singur în această călătorie: în unele dintre episoade are parte de invitați speciali, prieteni ai lui, și ei bucătari faimoși, care au multe lucruri de spus despre bucătăria din Marea Britanie și rețete delicioase de împărtășit cu publicul TV Paprika.

Aventura lui James Martin începe în insulele Orkney din Scoția, un loc în care nu a mai fost până acum și pe care se bucură să îl descopere în timpul filmărilor și gătitului. Tot în Scoția mai merge și în Lossiemouth, alături de Nick Nairn, apoi în Castelul Blair, în The Highlands. Acolo i se alătură bucătarul-șef cu stele Michelin (cu nume predestinat) Tom Kitchin. Iar călătoria scoțiană se încheie în minunatul Edinburgh.

În Anglia, Martin vizitează pe rând zonele Yorkshire, Lancashire, apoi ajunge în Wales odată cu vizita în Snowdonia și Pembrokeshire, pentru a se îndrepta apoi spre Irlanda de Nord. DIn acest roadtrip minunat nu lipsește, evident, Londra, dar și alte orașe englezești de renume precum Birmingham și Bristol. Printre invitații speciali se mai numără și criticul culinar Grace Dent, bucătarul-șef cu stele Michelin Lisa Allen, bucătarul-șef Stephen Terry și mulți alți specialiști care își vor împărtăși secretele și rețetele.

James Martin s-a născut în 1972, în North Yorkshire, în Anglia. A studiat la Scarborough Technical College, unde a fost numit „studentul anului” timp de trei ani consecutivi. A devenit bucătar-șef la un restaurant din Winchester cu puțin timp înainte să împlinească 22 de ani. A avut prima emisiune culinară la TV în 1996, pe Sky One. A lucrat la emisiuni precum „Ready Steady Cook” și „The Big Breakfast”. În 1998 a lansat prima carte de bucate, „Eating in with James Martin”. În 2006, a devenit gazda emisiunii BBC One „Saturday Kitchen” și a rămas gazdă timp de 10 ani, cu audiențe în jur de 3,5 milioane de spectatori.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL