×

LEARN TO CODE -- Data și ora publicării: 06.06.2021 11:24:48

MEDIA EXPRES a lansat un nou capitol cu informații din domeniul programării de pagini web și noutăți tehnologice din spatele mediului online



București (MEDIA EXPRES) / 5 iun 2021 / MEDIA EXPRES a lansat la 5 iunie 2021 un nou capitol LEARN HOW TO CODE (“învață să programezi”) în misiunea sa de a informa publicul cititor cu privire la ultimele noutăți din domeniile legate de comunicare și comunicații, televiziune, film și industria de entertainment, având în vedere că distribuția online de orice fel, de la produse și servicii și până la petrecerea timpului liber are la bază crearea unor site-uri web ca interfață între utilizatori și companii.

Ideea acestui capitol a venit în urma unui eveniment de dezvoltare internă în istoria site-ului mediaexpres.ro, lansat în anul 2001 dar care în anul 2020 era clar că are nevoie de aportul noilor tehnologii web pentru a fi accesat de pe dispozitivele mobile.

După o evaluare internă, am hotărât să alegem ca resurse de dezvoltare academia unui canadian de origine română, Andrei Neagoie, și primul curs pe care l-am parcurs a fost „The Complete Web Developer in 2021: Zero to Mastery|” (anul trecut era 2020, dar lucrurile sunt într-o continuă mișcare, nu?...). Pentru detalii, click aici: https://academy.zerotomastery.io/p/complete-web-developer-zero-to-mastery?affcode=441520_q5gcth0s.

Povestea de succes este că în trei luni după parcurgerea acestui curs am reușit să dezvoltăm intern o versiune a site-ului mediaexpres.ro perfect adaptabilă pentru ecranele de telefon mobil, tabletă, laptop sau desktop și să obținem zero issues la serviciul de indexare Google, care folosește drept bază de evaluare accesibilitatea siteurilor pe dispozitivele mobile.

Între timp, prin editorul Mihai Pavelescu, Media Expres a devenit ambasator al academiei Zero To Mastery (pentru detalii despre cursuri și curriculum accesați link-ul: https://academy.zerotomastery.io?affcode=441520_q5gcth0s ).

Conceput pentru începători absoluți sau angajați care doresc să își perfecționeze abilitățile, Zero To Mastery Academy ofeă posibilitatea de a învăța limbajele de programare React, JavaScript, Python, CSS și multe altele. Academia promite că reușita în angajare sau promovarea pe funcții mai bine plătite în companiile de top din lume, imediat ce sunt parcurse cursurile online.

Compania care derulează școala este înregistrată în Toronto, Canada, din august 2019 și îi are ca fondatori pe Andrei Neagoie – un inginer de sisteme și programator devenit profesor (născut în Soveja. Vrancea dar trăind în Toronto) și McKenzie Scott – un absolvent de marketing și comerț.

Potrivit udemy.com, un site de e-learning care oferă cursuri în toate domeniile, Andrei Neagoie este instructorul celor mai apreciate cursuri de pe Udemy, și unul care a avut printre cele mai rapide creșteri de la lansare, în vreme ce absolvenții săi au continuat să lucreze pentru unele dintre cele mai mari companii de tehnologie din întreaga lume, cum ar fi Apple, Google, Amazon, JP Morgan, IBM, UNIQLO etc ... Neagoie a lucrat ca dezvoltator senior de software în Silicon Valley și Toronto pentru mulți de ani și în prezent folosește tot ce a învățat pentru a preda tehnici de programare și pentru a vă ajuta să descoperiți oportunitățile uimitoare de carieră pe care domeniul le oferă.

Zero To Mastery oferă în prezent 20 de cursuri video care însumează peste 5.500 de lecții, cu o durată de peste 570 de ore, toate în limba engleză, care încep cu: The Complete Web Developer in 2021: Zero to Mastery, 37 de ore, 368 lecții - Learn to code and become a Web Developer in 2021 learning HTML, CSS, JavaScript, React, Node.js, Machine Learning & more., susținut de Andrei Neagoie. Lista completă a cursurilor poate fi consultată aici: https://academy.zerotomastery.io/a/aff_2l8bxb4p/external?affcode=441520_q5gcth0s.

Cursurile sunt oferite pentru 39 de dolari pe lună (acces la toate cursurile), 279 de dolari pe an și un „lifetime membership” pentru 799 de dolari dar periodic sunt anunțate reduceri promoționale semnificative care de exemplu pot merge până la 198 de dolari pe an. O parte din cursuri pot fi cumpărate și „la bucată” de pe udemy.com cu prețuri în euro care pot merge în jos până la 9.99 euro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL