×


Televiziune -- Data și ora publicării: 04.06.2021 15:20:46

Lumea Looney Tunes în premieră la Boomerang de luni, 7 iunieBucurești (MEDIA EXPRES) / 4 iun 2021 / Una dintre cele mai faimoase serii animate revine într-o nouă versiune la Boomerang, care prezintă producția de desene animate Looney Tunes, serial dezvoltat de creatorii „Haideți, tineri titani!” și „Unchiul Bunic”, cu premiera luni, 7 iunie, de la ora 13.00.

Bugs Bunny îi distrează pe copii!
Sam Register (Haideți, tineri titani!) și Peter Browngardt (Unchiul Bunic) sunt responsabili pentru noua producție, Lumea Looney Tunes. Creatorii au decis să creeze o serie care nu va pierde unicitatea desenelor Looney Tunes originale, dar le va aduce o gură de aer proaspăt. În acest fel, Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig și restul echipei colorate de personaje își vor păstra toate trăsăturile distinctive. Principalul grup țintă sunt copiii de vârstă școlară timpurie și părinții lor.

O ambuscadă pictată, o excursie la templu și o scurtă privire la bibliotecă
În episoadele în premieră, vicleanul Wile E. Coyote va crea o ambuscadă pentru Road Runner. Această pasăre ultrarapidă îi scapă de ani de zile! De data aceasta, coiotul își va folosi abilitățile de pictor. El va crea un desen pe care pasărea să-l confunde cu deșertul pentru a o face să cadă în mâinile sale.

Daffy și Porky vor merge în țările calde, unde îi așteaptă un templu grozav. Se pare că există o comoară ascunsă acolo - un drăcușor aventuros nu poate rata o astfel de călătorie. Va fi capabil să-l înveselească pe uimitul Porky?

Cei doi nebunatici vor face și ei o boacănă în bibliotecă, iar bibliotecarul Porky va încerca să-l oprească pe Daffy de la alte jocuri. Spectatorii vor vedea, de asemenea, o călătorie spațială pe o nouă planetă cu Marvin marțianul, o competiție de lupte cu Yosemit Sam cowboy și o poveste despre spiritul ... .

Premiera serialului „Lumea Looney Tunes” este luni, 7 iunie la ora 13:00 pe Boomerang, seria continuând zilnic la aceeași oră.

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family . Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL