×


Televiziune -- Data și ora publicării: 30.04.2021 15:43:48

„Vedete în sălbăticie”, cu Bear Grylls, din mai la National GeographicBucurești (MEDIA EXPRES) / 30 apr 2021 / Bear Grylls, celebrul expert în supraviețuire, se întoarce în sălbăticie alături de câteva dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood pentru noi aventuri extreme din 12 mai, de la ora 20:00, la National Geographic.

În fiecare săptămână, o nouă vedetă va părăsi luxul de acasă pentru a se aventura în unele dintre cele mai periculoase habitate ale lumii, pentru a-și înfrunta teama, a-și testa limitele și, uneori, a se iniția în delicatesele nu tocmai gustoase ale naturii.

Alături de invitații săi din acest sezon, Grylls pornește într-o călătorie prin întreaga lume, din deșerturile din Utah la Munții Dolomiți din Italia până la Munții Sierra Nevada din California pentru o nouă serie de aventuri epice, radicale.

În fiecare miercuri, din 19 mai, de la ora 21:00, National Geographic difuzează premiera seriei "Climă virală", ce prezintă evenimente memorabile din universul fenomenelor meteo.

Episoadele aduc în prim-plan acțiuni extreme ale vremii, suprinse de camera de filmat. Aflăm poveștile supraviețuitorilor care au avut șansa să depășească cele mai aspre condiții meteo posibile. Aflăm de asemenea în cadrul acestei serii cum întâlnirea meteorologilor în prima linie cu Mama Natură nu e niciodată simplă și cum uneori reporterul care relatează poate deveni el însuși subiect de știre.

Din același grup de televiziuni, deținute de Disney, Nat Geo Wild difuzează în mai, sâmbăta și duminica, de la ora 19:00, blocul de programe „Veterinari magici” cu câteva premiere notabile: „Veterinar în Yukon: neamul Oackley” – 1 mai, „Veterinarii Americii: Pisici mari și mici” și „Veterinarii Americii : Strigăt de libertate” – 2 mai, “Salvatorii animalelor din Georgia” – 8 mai, “Veterinarii Americii: Sezonul puilor” – 9 mai și „Secrete la zoo: pinguinii” – 15 mai.

Pentru al doilea an consecutiv, Nat Geo Wild omagiază femeile din domeniul medicinei veterinare, biologiei, explorarii si conservarii planetei cu un program special în fiecare vineri în luna mai. Intitulat „Femeile de la Wild”.

În mai apar în această serie Jane Goodall, Susan Kelleher (Dr. K), Michelle Oakley (Yukon Vet), Siouxsie Gillett (Snakes In The City) și Priya Bapodra și Suzi Rapp (Secrete la zoo). Listă programelor care fac parte din acest bloc: “Jane Goodall: Speranța” – 7 mai, „Secrete la zoo: Femeile sălbăticiei” – 14 mai, “Șerpii la oraș: Doamna și Mamba” – 21 mai și „Doctor Pol: Minunata Brenda” – 28 mai.

Programul Nat Geo Wild este completat de luni, 10 mai, de la 23:00, cu un nou sezon „Doctor Pol”, în care doctorii se impart între urgențele sosite la clinică și apelurile de ajutor de la ferme, o cursă contra cronometru alături de echipa Serviciilor Veterinare Pol, care lucrează 7 zile din 7, îngrijind animalele ce sosesc din regiunea centrală a Michigan-ului, SUA.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL